Menajera lui Răzvan Ciobanu spune ce făcea acesta când nu-l vedea nimeni: “Se agita când găseam o pipetă”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
08/05/2019, 21:45
Menajera lui Răzvan Ciobanu spune ce făcea acesta când nu-l vedea nimeni: “Se agita când găseam o pipetă” GALERIE FOTO
Răzvan Ciobanu Sursa Foto: Facebook

Menajera lui Răzvan Ciobanu a făcut mărturii incredibile despre viața cu acesta. Cum se comporta celebrul creator de modă și cum reacționa în momentul în care păreau că ies la iveală lucruri pe care le vrea adânc ascunse?

Menajera lui Răzvan Ciobanu, detalii incredibile despre viața designerului

După moartea designerului, menajera sa a făcut niște dezvăluiri surprinzătoare, care ajută la deslușirea unor ipoteze. Aceasta a mărturisit că era extrem de precaut, poate prea precaut. Creatorul de modă schimba foarte des codul de la ușă, dându-i mesaj noaptea cu celălalt cod. De asemenea, a subliniat că nu spunea niciodată de ce și cum. Femeia a mai povestit cum deseori nu avea bani să o plătească, dat fiind problemele financiare deja cunoscute în lumea publică pe care le avea vedeta.

„Spunea că nu mai vrea să stea acolo unde a stat cu iubitul pentru că locul ăla îi trezea prea multe amintiri. Avea probleme cu banii şi nu ne plătea tot timpul. M-am dus la el când era operat şi mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine că nu a avut bani să mă plătească. Ştiu că se droga şi se agita mereu când găseam în casă o pipetă şi o mutam din locul în care o lăsa el. Când îi spuneam unde e, se liniştea. O lua, dispărea şi apoi venea cu o altă stare”, a spus menajera lui Răzvan Ciobanu la Antena Stars.

Menajera lui Răzvan Ciobanu face declarații uimitoare
Răzvan Ciobanu
Sursa Foto: Facebook

„Ni se făcea milă de el”

Menajera regretatului designer a mărturisit că deseori nu avea bani să o plătească, dar i se făcea milă și accepta situația. Femeia a lucrat pentru vedetă începând cu anul trecut. Aceasta făcea curățenie atât la el în casă, cât și în atelier.

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în urma unui accident rutier violent petrecut pe data de 29 aprilie, în a doua zi de Paște. Tragicul eveniment s-a produs la intrarea în localitatea Săcele, județul Constanța.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×