Dan Capatos aruncă o nouă ipoteză în cazul morții lui Răzvan Ciobanu: “El ar fi căutat să-i ofere droguri”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/05/2019, 09:11
Dan Capatos aruncă o nouă ipoteză în cazul morții lui Răzvan Ciobanu: “El ar fi căutat să-i ofere droguri” GALERIE FOTO
Dan Capatos aruncă o nouă ipoteză în cazul morții lui Răzvan Ciobanu Sursa foto: captură XNS, Antena 1

Dan Capatos a ”aruncat” o nouă ipoteză în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu, în cadrul show-ului ”Xtra Night Show”(XNS) a cărui gazdă este. Din data de 29 aprilie, zi în care creatorul de modă s-a stins în urma unui accident violent care a avut loc în comuna constănțeană Săcele, în presă și pe micile ecrane au început să se facă anchete jurnalistice.

Dan Capatos aruncă o nouă ipoteză în cazul morții designerului Răzvan Ciobanu

Până în acest moment, s-a format doar o avalanșă de supoziții. Acum, se analizează apariția unui anumit personaj care ar fi intrat în anturajul lui Răzvan Ciobanu, cel care i-ar fi vândut droguri. Dacă unele surse susțin că designerul și-ar fi dorit să moară, o ipoteză, povestită de larg de Mara Bănică, aduce la lumină poziția lui Răzvan, cea de ”cărăuș fără voie”, dat fiind că în mașina sa au fost găsite pungi cu narcotice. „Mi-au venit unele informații conform cărora au fost găsite droguri la locul accidentului. Ar fi fost mai mult de un kilogram de prafuri Se conturează ideea că Răzvan ar fi fost cărăuș fără voie. A fost atras în lumea narcoticelor de traficanți”, a povestit jurnalista Mara Bănică.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Legat de droguri, prezentatorul show-ului de noapte ”XNS” mărturisește că, în urmă cu mai mulți ani, Ciobanu povestea despre un episod care avea în prim plan un bărbat, însă, creatorul de modă menționa, la acea vreme, că este deranjat că numele lui a fost asociat cu acesta, pentru că el nici nu îl cunoaște. „Este un băiat pe care nu l-am văzut niciodată. Cel mai tare m-a afectat când a apărut această poveste pentru că eu vorbesc cu tot felul de oameni pe care nu-i cunosc. După povestea cu falimentul, au reluat povestea cu drogurile. După au vorbit despre faptul că m-a părăsit iubitul”, povestea Răzvan Ciobanu.

Dan Capatos aruncă o nouă ipoteză în cazul morții lui Răzvan Ciobanu: “El ar fi căutat să-i ofere droguri”
Un bărbat suspect ar fi continuat să îi ofere droguri designerului

„ Acesta ar fi continuat să-i ofere lui Răzvan droguri şi după anul 2018”

După moartea sa, comentând pe baza subiectului care a învăluit România în suspans, Capatos a povestit că a fost contactat de un bărbat, care ar fi fost coleg de celulă, în închisoare, cu Raj, ce pare că ar fi continuat să îi dea droguri lui Răzvan Ciobanu chiar și anul preceden, chiar dacă designerul afirma că a renunțat la așa ceva. „Astăzi am fost căutaţi de un domn. Acesta a stat în celulă cu Raj şi fără să ne gândim Raj apare în peisaj. Acesta ar fi continuat să-i ofere lui Răzvan droguri şi după anul 2018. Deci la 7 ani după ce Răzvan făcea această confesiune, că a scapăt de droguri, după ce s-a întors din Los Angeles, el a picat în anturajul lui Raj”, a spus Capatos.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×