Oana Roman, mesaj dur după moartea lui Răzvan Ciobanu: “Nu îmi doresc să mor aici”

Claudiu Ilie    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/05/2019, 16:15
Oana Roman, mesaj dur după moartea lui Răzvan Ciobanu: “Nu îmi doresc să mor aici” GALERIE FOTO
Oana Roman nu vrea sa moara in Romania sursa foto: hepta.ro

Oana Roman a transmis un mesaj cu care și-a speriat fanii, după moartea lui Răzvan Ciobanu! Vedeta a mărturisit cu mâna pe inimă că nu ar vrea să moară în România, după ce a văzut ce s-a întâmplat după moartea unei persoane publice în România!

Oana Roman nu vrea să moară în România

„Gândind la rece după o perioadă în care am fost efectiv șocată de ce poate genera decesul unei persoane publice în România , am ajuns la concluzia că Nu îmi doresc să mor aici! Cu siguranță visul meu de a mă retrage cândva, undeva în sudul Franței, trebuie să se împlinească!”, a scris Oana Roman.

Oana Roman a fost bună prietenă cu creatorul de modă Răzvan Ciobanu, care și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier cel puțin ciudat. Creatorul de modă a murit în a doua zi de Paște, după ce a părăsit carosabilul în localitatea constănțeană Săcele, după care a mers aproape un kilometru pe câmp, până a intrat cu mașina în mai mulți copaci.

Oana Roman, devastata dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Fiica lui Petre Roman ar vrea să se retragă în sudul Franței

Oana Roman a fost șocată la auzul veștii că Răzvan Ciobanu a murit. „Doamne ce veste cumplită! Încă nu reuşesc să procesez! E absolut șocant când un prieten pleacă așa cumplit şi brusc! A plecat un om extrem de talentat, aproape genial!

Mi-a făcut una dintre cele mai frumoase rochii din viaţa mea acum mulţi ani, la nunta lui Chivu, apoi rochia de la cununia civilă şi a fost lângă mine în momente importante! Drum lin printre stele şi Dumnezeu să te ierte ! Rip, Răzvan Ciobanu”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

„O veste șocantă! Și încă o lecție desper faptul că viața e prețioasă și că trebuie să ne bucurăm de ea în fiecare secundă! Drum lin printre stele și Dumnezeu să te ierte!”, a mai scris ea.

Oana Roman a fost prezentă, săptămâna trecută, la înmormântarea creatorului de modă Răzvan Ciobanu. Fiica cea mică a fostului premier Petre Roman, Oana Roman este o persoană publică încă din adolescență. Mondena este căsătorită cu Marius Elisei, cu care are o fiică, Maria Isabela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×