Oana Roman vorbeşte despre despărţirea de soţul ei: „Eu am făcut greşeala”

Raluca Ogaru    Mirela Apostol   
în Stiri mondene
27/04/2019, 10:48
Oana Roman vorbeşte despre despărţirea de soţul ei: „Eu am făcut greşeala” GALERIE FOTO
Oana Roman, alături de soţul său, Marius Elisei

Oana Roman trăieşte o poveste de dragoste de mai mulţi ani. Marius Elisei este alesul fiicei lui Petre Roman şi aceştia au împreună o fetiţă. Isabela este lumina ochilor Oanei, care o ia peste tot cu ea la evenimente mondene, o lasă să danseze aşa cum îşi doreşte ea şi nu ţine niciodată de criticile din online sau de oamenii care o învaţă cum să îşi crească fata.

Oana Roma a vorbit despre divorţ

Soţia lui Marius Elisei a avut şi momente când a călcat strâmb. Sigur, nu este vorba despre o greşeală capitală, însă Oana Roman consideră că anumite alegeri pe care le-a făcut i-au dăunat la un moment dat relaţiei: „Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata.

Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un „fost”, dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire”, a spus Oana Roman pentru Viva!.

Oana Roman, alături de Marius şi micuţa Isa
Oana Roman, alături de Marius şi micuţa Isa

„Am spus că nu mai pot”

Au fost momente grele, când amândoi s-au gândit la divorţ Au reuşit să treacă peste, iar asta i-a făcut mai puternici. „Am trecut împreună prin foarte multe cu Marius, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie. Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie”, spunea Oana Roman.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×