Oana Roman, petrecere cu sute de invitați! Cum s-a îmbrăcat: “Rochie de zână”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/04/2019, 17:00
Oana Roman, petrecere cu sute de invitați! Cum s-a îmbrăcat: “Rochie de zână” GALERIE FOTO
Oana Roman, petrecere cu sute de invitați! Cum s-a îmbrăcat

Oana Roman a împlinit, în data de 13 aprilie, vârsta de 43 de ani. Pentru a celebra alături de oamenii dragi sufletului ei, a decis că este nevoie și de organizarea unui eviment, lucru la care se pricepe, fiindu-i meserie de ceva vreme încoace (Vezi imaginile în GALERIA FOTO).

Oana Roman, petrecere cu sute de invitați! Vedeta a optat pentru o rochie de zână, roz

Pentru a se simți frumoasă în ziua cea mare, fiica lui Petre Roman a parcurs demersul cunoscut de toate femeile, de la salon, la magazine cu rochii festive. Înainte cu două zile, Oana s-a pozat la salonul de înfrumusețate pentru o schimbare de look. Vedeta s-a vopsit și și-a pus extensii, iar de bucurie a postat și fotografii cu noua sa podoabă capilară. Rochia a fost una diafană, roz, cu o bandă care îi accentua talia.

Pentru că nu a ajuns la greutatea pe care și-o dorea, a ales și de această dată să își acopere brațele. Pentru păr a ales niște bucle lejere, iar la accesorii a fost rezervată. Pentru ca soția lui să iasă în evidență, Marius Elisei, a ales un costum simplu, negru, o camașă tot neagră, la care a asorat pantofi din lac și un ceas. Mândră de apariția lor, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care este împreună cu soțul ei. În josul acesteia, fanii i-au urat și dorit din suflet toate cele bune.

Oana Roman, petrecere cu sute de invitați! Cum s-a îmbrăcat: “Rochie de zână”
Fiica lui Petre Roman a optat pentru o rochie de zână, în culoarea roz

Oana dorește să slăbească într-un ritm natural prin metode clasice

Oana Roman dorește de ceva vreme să se reinventeze, însă nu se lasă pe mâna medicilor esteticieni, ci vrea ca totul să decurgă natural. „Am un prieten care a făcut această intervenție și m-a bătut și pe mine la cap. Nu eram deloc convinsă că vreau să fac chestia asta. M-a rugat frumos.

Oana Roman, petrecere cu sute de invitați! Cum s-a îmbrăcat: “Rochie de zână”
Oana Roman a avut o petrecere cu sute de invitați în ziua în care a împlinit 43 de ani

Mă duc la respectivul, la consultație. O consultație care costă 500 de lei și durează 15 minute și domnul ăla mă cântărește, mă măsoară. Îmi spune că am un surplus(…)îmi zice „Eu te operez, gata”. Costă enorm, multe mii de euro. Plec acasă”, a povestit Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×