De ce a refuzat Oana Roman să își micșoreze stomacul! Fiica lui Petre Roman a recunoscut

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/03/2019, 15:25
De ce a refuzat Oana Roman să își micșoreze stomacul! Fiica lui Petre Roman a recunoscut GALERIE FOTO
Oana Roman a refuzat operația de micșorare a stomacului

Oana Roman a surprins pe toată lumea cu silueta sa de invidiat, afișată la începutul anului. Îndrăgita vedetă a trecut printr-o transformare radicală, după ce a pierdut masiv în greutate. Deși a susținut sus și tare că totul se datorează unei alimentații sănătoase pe care s-a decis să o respecte cu strictețe, cei mai sceptici dintre fani sunt de părere că fiica fostului premier și-a micșorat stomacul.

Oana Roman nu și-a micșorat stomacul. De ce a refuzat să facă operația

Oana Roman s-a hotărât să dea cărțile pe față. Vedeta a negat total zvonurile potrivit cărora pierderea în greutate se datorează unei operații de micșorare a stomacului, pe care ar fi suferit-o în primele luni ale anului 2019.

Fiica fostului premier al României a mărturisit că a fost aproape convinsă să facă intervenția chirurgicală, la insistențele bunului său prieten, Mircea Brânzei, însă până la urmă nu a mai recurs la această metodă, preferând să slăbească printr-un regim foarte strict.

Ce spune Oana Roman despre operațiile de micșorare a stomacului
Ce spune Oana Roman despre operațiile de micșorare a stomacului

Ce spune Oana Roman despre operația de micșorare a stomacului

„Am un prieten care a făcut această operaţie şi m-a bătut şi pe mine la cap. Nu eram deloc convinsă că vreau să fac chestia asta. M-a rugat frumos. Mă duc la respectivul, la consultaţie. O consultaţie care costă 500 de lei şi durează 15 minute şi domnul ăla mă cântăreşte, mă măsoară. Îmi spune că am un surplus (…) îmi zice „Eu te operez, gata”. Costă enorm, multe mii de euro. Plec acasă”  , a declarat Oana Roman.

Trece o perioadă şi mă sună un realizator de televiziune să-mi propună să fac această operaţie. Am spus că nu vreau, eu nu am de slăbit 30-40 de kilograme. E o operaţie care poate avea repercusiuni şi nu mă interesează să fac acest lucru. Nu l-am făcut. Puteam să o fac, dar trebuia să mă duc la televizor pentru chestia asta. Nu mi-am dorit niciodată să fac aceasta operaţie. Cunosc oameni care au făcut această intervenţie, dar într-adevăr au probleme. Eu prefer să slăbesc natural, cu o dietă şi proceduri recomandate de specialişti” , a mai povestit fiica lui Petre Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×