Vedete care au slabit rapid. Care este secretul lor

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/09/2018, 11:08
Vedete care au slabit rapid. Care este secretul lor GALERIE FOTO
Vedete care au slabit rapid. Care este secretul lor

Numeroase vedete autohtone au slăbit destul de mult de-a lungul timpului. Se pare că anumite evenimente din viața fiecăreia le-a făcut să se gândească la schimbarea imensă de a pierde mai bine de zeci de kilograme.

Acestea au mărturisit secretele dietelor pe care le-au ținut. Cum au reușit să ducă la bun sfârșit regimul alimentar și care au fost mesele care le-au făcut să aibă acum un stil de viață moderat?

Vedetele au slăbit rapid

Nu puține din fețele publice ale României au recunscut că s-au chinuit o perioadă îndelungată cu zeci de kilograme în plus. Acest lucru le-a făcut să reflecteze la problema pe care o aveau, astfel au decis să-și schimbe viața definitiv. Unele dintre vedete au slăbit cu ajutprul dietelor și a sportului, iar altele au ales întâi de toate o operație de mixsărare a stomacului, care le-a obligat mai apoi să-și restrângă alimentația.

Citește și: Vremea în București duminică 16 septembrie. A venit, a venit toamna!

Citește și: Legea care îi va afeacta pe toți românii din străinătate! Modificări majore

Minodora

Cântăreața a mărturisit că regimul pe care l-a ales a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată. Acum se simte bine în pielea ei și este fericită. A impresionat pe toată lumea încă din primele clipe de când a dat jos primele kilograme. Aceasta se pare cp ar fi dat jos peste 22 de kilograme. „Nu mananc prajit nimic, decat la cuptor, pe gratar sau fiert! Nu mananc gras deloc, nu mananc paste, orez sau cartofi, fara dulciuri dupa ora 7 seara, iar la ora 10 dorm, ca sa nu mi se mai faca foame. Foarte important este sa va pastrati orele de mancare”

Regim:

– dimineaţa – un ou fiert plus brânză slabă cu o roşie, un ardei şi un castravete / 2 felii de şuncă de pui plus brânză slabă cu o roşie, un ardei şi un castravete;

– la prânz – 150 g de carne de curcan sau de vită la grătar cu 250 g de legume, tot la grătar / 150 g de carne plus legume condimentate la cuptor;

– seara – o salată verde cu ton / o salată verde cu multe legume şi bucăţele de carne de pui;

– între micul-dejun şi prânz – 300 g de fructe;

– între prânz şi cină – o gustare formată din 30 de grame de nuci sau migdale cu iaurt slab, de 25 grăsime;

– după ora 19.00 nu mai mănâncă nimic, bea doar apă.

Ozana Barabancea

Vedeta a ales ca lupta cu kilogramele în plus să înceapă cu o operașie de micșorare a stomacului. Urmarea acesteia a fost un stil de viață extrem de diferit de cel pe care îl avea înainte. Acum se declară fericită, deși continuă să slăbească. „Nu mananc paine, nu beau sucuri acidulate si nu mai mananc alimente sintetice, nu neaparat pentru ca as urma aceasta cura, ci pentru simplul fapt ca cele enumerate pot fi catalogate drept otrava pentru sobolani. Pentru ca dieta să aiba rezultat nu mananc nimic după ora 19 si beau foarte multa apa”, a povestit cântăreața Ozana Barabancea.

Gabriela Cristea

Greutatea acesteia a fluctuat destul de mult, cu atât cu sarcina pe care a avut de curând. „Nu am facut o cura de slabire propriu-zisa, ci mai mult una de hidratare. In fiecare dimineata, inainte de a manca, beam 2 litri de apa plata la temperatura camerei. Apoi urma micul dejun, pentru ca nu pot sa traiesc fara sa mananc dimineata. Si toata ziua mai beam inca 2 litri de apa. Doamna la care ma duc la masaj imi spune: „Nu stiu exact ce faci, dar tine-o tot asa!”, a dezvăluit prezentatoarea de televiziune.
„Mananc foarte multe legume. Incerc sa mananc carne o data pe saptamana, cel mult de 2 ori, apoi lactate fermentate. Am vazut ceva pe tema lactatelor la televizor si mi-a placut mult: „Cand esti mic, ce-ti da mama sa mananci ca sa cresti mare? Lapte. Si cand esti mare, de ce sa mananci tot lapte? Ca sa te faci si mai mare?!” E logic si genial”, a mai spus aceasta.

Nicoleta Luciu

Fostul model are la activ 2 sarcini, una cu un băiețel, iar cea de a doua cu tripleți. Acestea au făcut-o să aibă multe kilograme peste câte era obișnuită silueta sa. „Dupa prima sarcina mi-am pus sanatatea in pericol pentru ca mancam numai supa de pui si compot de mere”, a povestit Nicoleta Luciu.

Regim:

– 300 de grame de legume;

– 100 de grame de carne slabă;

– 500 de grame de iaurt, în care se pun fulgi de grâu germinat şi suplimente nutritive esenţiale;

– Două batoane nutritive Fibrobar cu ceai verde (le foloseşte ca aport nutritiv sau pentru a potoli senzaţia de foame);

– 3 plicuri de L-Carnitin (suc instant, care ajută şi stimulează arderea grăsimilor)

Cristina Șișcanu-Ionescu

Jurnalista a devenit de curând mamă, iar acum se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, cu toate că nu a trecut multă vreme de la fericitul eveniment. Vedeta a sflăbit peste 20 de kilograme după naștere. “Am slabit, da. Era si firesc, deja au trecut 10 luni de la nastere, nu puteam sa stau asa, mai ales ca in timpul sarcinii am acumulat destul de multe kilograme, vreo 25. Normal e sa acumulezi pana in 15 kilograme. Eu in schimb, din trimestrul doi am infulecat mult. In primul trimestru am avut greturi si nu prea am mancat, insa in momentul in care m-am relaxat am inceput sa mananc toate prostiile, foietaje, si asa mai departe, care s-au depus.

Perioada sarcinii pentru mine a fost o perioada frumoasa. Dupa ce am nascut am slabit primele 16 kilograme, firesc, insa celelalte, pana la 25, a trebuit sa intru intr-un program.  M-a ajutat si alaptatul, dar am tinut si o dieta personalizata, cu 5 mese pe zi, facute in functie de ceea ce-mi place mie sa mananc, dar asa cum trebuie. Dulciuri nu aveam voie, decat o data la 8-10 zile. Spun de dulce pentru ca asta imi place mie foarte mult si la asta mi-a fost foarte greu sa renunt.

Am facut si sport o perioada, dar de ceva timp n-am mai facut pentru ca m-a solicitat foarte mult Petra. Are 10 luni si e foarte activa. Nu am putut sa ma organizez sa ajung si la sala, intr-adevar simt un pic de oboseala, insa voi relua activitatea sportiva in momentul in care ma mai organizez. Abia astept, simt nevoia sa ma mai intind (rade – n.r.). Si daca fac sport imi da si o stare buna”, a declarat Cristina Șișcanu pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×