La ce ora a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu! Declarația care uimește

Ana Chivu    Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
07/05/2019, 20:51
La ce ora a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu! Declarația care uimește GALERIE FOTO
Razvan Ciobanu si Monica Barladeanu Sursa Foto: Hepta

S-a aflat la ce oră a murit, de fapt, celebrul creator de modă! Un localnic din localitatea Săvele, locul în care s-a petrecut accidentul, a dezvăluit la ce oră a murit designerul, potrivit wowbiz.ro. Creatorul de modă și-a găsit sfârșitul într-un accident rutier violent pe data de 29 aprilie, în a doua zi de Paște.

S-a aflat la ce oră a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu!

Declarația unui localnic din Săcele a clarificat toată situația. Acesta a dezvăluit cu precizie ora la care designerul a avut accident. Răzvan Ciobanu a murit după ce a pierdut controlul volanului, a ricoșat în câțiva copaci, iar mai apoi mașina în care se afla s-a rostogolit de mai multe ori. Din păcate, impactul puternic i-a adus moartea. În timpul accidentului, vedeta a fost pur și simplu aruncată din vehicul, din cauza faptului că nu purta centura de siguranță. Trupul său neînsuflețit a fost găsit lângă autoturism de către proprietara unei ferme din apropiere, la orele dimineții. Au fost nenumărate speculații cu privire la ora accidentului acestuia, iar declarația martorului face lumină în această situație.

Bărbatul, martor al accidentului lui Răzvan Ciobanu, a dezvăluit faptul că știe ora precisă la care s-a produs acesta. Conform informațiilor bărbatului, tristul eveniment s-a petrecut la orele 23:00, la Mamaia, în nordul de la Fratelli. ”Se uita la televizor, iar lângă acesta are un aparat care arată ora. Era 1 fără 5 când a auzit bubuitura. Nu a ieșit atunci din casă, dar știe exact ora”, a povestit Sorin Ovidiu Bălan, jurnalistul care a vorbit cu bărbatul din Săcele care știe exact ora accidentului.

La ce oră a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu?
Răzvan Ciobanu
Sursa Foto: Facekook

Sistemul de analiză a evidențiat prezența cocainei în organismul designerului

”E vorba de un sistem de analizare a drogurilor care poate detecta opt tipuri de substanțe interzise, printre care cocaina, heroina, ecstasy și canabis. Saliva victimei, prelevată cu o casetă etanșă, care e introdusă apoi în sistemul de analiză, a evidențiat prezența cocainei.

Aparatul, care poate depista drogul în organism chiar și în 60 de secunde, are o precizie foarte mare, comparabilă cu testele antidrog care se fac prin recoltare de sânge”, au explicat surse judiciare pentru Libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×