Răzvan Ciobanu, concurent la Asia Express?! Ce mesaj ar fi primit înainte de accident

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
09/05/2019, 11:44
Răzvan Ciobanu, concurent la Asia Express?! Ce mesaj ar fi primit înainte de accident GALERIE FOTO
Răzvan Ciobanu, concurent la Asia Express?! Sursa foto: captură Youtube stirileprotv.ro

Designerul Răzvan Ciobanu a murit într-un accident violent, pe 29 aprilie. După trecerea sa în neființă, autoritățile, presa și televiziunea s-au mobilizat pentru a descoperi motivul decesului său care a fost brusc și controversat.

Răzvan Ciobanu ar fi bătut palma cu Antena 1 pentru a deveni concurent la ”Asia Express”

Avalanșa de supoziții a dus numai spre adâncimi, căci de la finalul lunii aprilie și până astăzi se comentează pe baza acestui subiect. De altfel, moartea sa suspectă a fost precum i-a fost și viața. Creatorul de modă a recunoscut, de-a lungul vremii, că avea probleme cu drogurile, fir de care s-a legat și jurnalista Mara Bănică, într-o ediție a emisiunii ”Xtra Night Show”, afirmând că Răzvan Ciobanu a fost, în ultima clipă a vieții sale, ”cărăuș fără voie”, dat fiind că în mașina sa au fost găsite pungi cu narcotice.

„Mi-au venit unele informații conform cărora au fost găsite droguri la locul accidentului. Ar fi fost mai mult de un kilogram de prafuri Se conturează ideea că Răzvan ar fi fost cărăuș fără voie. A fost atras în lumea narcoticelor de traficanți”, a povestit jurnalista. Acum, cancan.ro scrie că, deși designerul era conștient de viciul său, dorea să se refacă, ceea ce scoate din ecuație ipoteza unui suicid, după cum erau primele vești privind moartea lui Ciobanu.

Răzvan Ciobanu, concurent la Asia Express?! Ce mesaj ar fi primit înainte de accident
Răzvan Ciobanu ar fi fost unul dintre concurenții sezonul următor al emisiunii ”Asia Express” 

Designerul dorea să se refacă departe de anturaj

Mai clar, vedeta își plănuise evadarea, departe de România. Creatorul de modă a discutat cu cei de la realityshow-ul ”Asia Express”, de la Antena 1, și a bătut palma pentru a deveni concurent în sezonul următor. Răzvan Ciobanu a povestit apropiaților că s-a lăsat de droduri, dar că dorește să intre în competiția ”Asia Express” pentru a fi departe de tentații și anturaj. Se pare că designerul ar fi acceptat oferta Antenei 1 pe loc, după ce a fost contactat de producătorii show-ului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×