Prietena lui Răzvan Ciobanu dezvăluie cum se comporta acesta înainte de accident: “Te sfâșie durerea”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/05/2019, 10:58
Prietena lui Răzvan Ciobanu dezvăluie cum se comporta acesta înainte de accident: “Te sfâșie durerea” GALERIE FOTO
Laura Vicol regretă că nu a petrecut mai mult timp cu Răzvan Ciobanu / foto: Instagram Laura Vicol

Laura Vicol a vorbit despre cum se comporta Răzvan Ciobanu înainte de moarte, iar declarațiile sale au uimit pe toată lumea. Avocata Alinei Bica, reprezentantă în instanță a mai multor staruri și politicieni de la noi, susține că Răzvan suferea foarte mult, însă nu lăsa să se vadă această suferință. Mereu se ținea tare în fața publicului.

Laura Vicol susține că Răzvan Ciobanu trecea de la o stare la alta, dar nu lăsa să i se vadă durerea

Laura spune că a fost foarte ocupată și de fiecare dată când Răzvan o chema în oraș sau voia să își deschisă sufletul în fața ei, ea l-a ignorat, iar acum îi pare nespus de rău. Avocata pune acum cap la cap toate piesele și își dă seama prin ce chin trecea Răzvan și că nimeni nu a fost alături de el așa cum avea nevoie, de fapt.

Laura spune că Ciobanu era foarte răsfățat și nu îi plăcea să își arate durerile, că trecea de la o stare la alta într-un timp record. Ba plângea, ba râdea, însă niciodată nu făcea o dramă din experiențele neplăcute de carea avea parte. Avocata susține că regretă enorm că nu i-a ascultat strigătul și acum e dispusă să facă orice pentru a afla cum a murit, de fapt, designerul.

Ciobanu era jurat în emisiunea Bravo, ai stil / foto: Kanal D

”Era răsfățat și poate de asta nu am luat în serios anumite lucruri”

„Am născut al treilea copil şi mai am doi băieţi acasă, cu munca, omul în goana lui nebună nu-şi mai dă seama că ratează momente şi că ratează viaţă. Trebuie să ne facem timp pentru cei din jur. Goana asta nebună nu ne aduce nicio satisfacţie, că doar amintirile rămân.

În ultimul timp nu mi-am făcut timp să-i aud strigătul. Cred că au fost oameni care au apărut în viaţa lui de care eu habar nu aveam. Acum aflu şi pun la cap piese, te sfâşie durerea. Ca un copil era, acum plângea, acum râdea, era răsfăţat şi poate de asta nu am luat în serios anumite lucruri. Acum regret enorm”, a mărturisit Laura Vicol la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×