Carmen Harra, de Valentine’s Day. 13 întrebări care îți arată dacă ai găsit partenerul potrivit

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 14:03
Carmen Harra, de Valentine’s Day. 13 întrebări care îți arată dacă ai găsit partenerul potrivit GALERIE FOTO
Carmen Harra te ajută cu 13 întrebări de Valentine's Day pentru a vedea dacă partenerul tău e sufletul tău pereche

Carmen Harra a oferit un set de 13 întrebări care să te facă să vezi exact dacă partenerul cu care îți petreci ziua de Valentine’s Day și nu numai este potrivit pentru a sta lângă tine toată viața. Află dacă ești cu persoana potrivită! Aceste întrebări te ajută să înțelegi dacă jumătatea ta îți este predestinată și dacă sunteți compatibili iar dacă durabilitatea și calitatea iubirii voastre va trece testul timpului. Iată demonstrația că el/ea este persoana potrivită pentru tine!

„O iubire care nu suportă confruntarea cu realitatea nu-i iubire. Dar în acest caz, neputința de a iubi este privilegiul inimilor nobile. Nu trăim sentimente care ne transformă, ci sentimente care ne sugereaza ideea de transformare. De pildă, iubirea nu ne purifica de egoism, dar ne face să-l simțim și naște în noi ideea unei patrii îndepartate, unde acest egoism nu și-ar mai găsi locul.”

Carmen Harra oferă 13 întrebări pentru a vedea compatibilitatea Valentine’s Day

1. Cum arată viitorul tău? Te poți imagina construind ceva împreună și îmbătrânind alături de această persoană? Dacă partenerul tău are defecte grave, cum ar fi dependențe, tendințe abuzive și minciuni patologice, e posibil să nu vezi în mod realist un viitor lângă acesta. Vizualizează relația voastră peste cinci ani, 10 ani și chiar 20 de ani. Cum te aștepți să se schimbe? Și chiar mai important, cum te aștepți să evolueze?

2. Cum privește familia? Are legături strânse cu membrii familiei? E familia o prioritate? Chiar dacă partenerul tău a avut divorțuri și conflicte în familie, s-a străduit să rezolve aceste situații? Felul în care o persoană e legată de familia ei îți arată enorm cum te va trata când vei deveni o parte din aceasta.

3. Puteți face compromisuri? Dacă ar exista un secret într-o relație de lungă durată e vorba despre compromis. Tu și partenerul tău crezi în compromisuri după separare? Dorește partenerul tău să împărțiți chestiuni esențiale? O relație fără compromisuri e ca un drum cu final mortal garantat.

4. Vorbiți aceeași limbă? Prin limbă nu mă refer la a avea același sistem de vorbire, ci la mentalitate. Împărtășiți aceleași viziuni, obiective și valori morale? Partenerii care au obiective paralele e mai probabil să rămână împreună decât cei a căror ambiție merge în direcții opuse.

Noua iubire vs. vechea iubire

13 întrebări ale lui Carmen Harra pentru Valentine's Day
13 întrebări ale lui Carmen Harra pentru Valentine’s Day

5. Ce emoții îți declanșează? O persoană care îți provoacă adesea anxietate, teamă și durere nu e potrivită pentru tine. Însă o persoană care empatizează cu tine, aducând liniște și armonie e ca apa pentru trandafiri; acesta e un partener care te poate ajuta să înflorești în cel mai incredibil mod. Amintește-ți faptul că cel mai mare dar pe care ți-l poate oferi cineva e liniștea sufletească.

6. Ai nevoie de ea/el? Partenerii sortiți unul altuia nu doar că se doresc reciproc, ci au și nevoie unul de altul. Ei sunt un întreg care traversează un ocean. După o zi grea, își doresc să se îmbrățișeze și să fie consolați de jumătatea lor, de prezența ei vindecătoare și de atingerea ei unică. Această formă de iubire depășește dorința – este o dorință din adâncul sufletului. Deci întreabă-te: ai nevoie de ea/el?

7. Cum se compară cu alți parteneri? Ai atras în viața ta un partener care e copia unui fost iubit? Sau are această persoană calitățile pe care fostul partener nu le-a avut? Dacă nu te-ai vindecat complet și nu ai rezolvat karma fostei relații, e foarte probabil să atragi același tip de persoană încă o dată. Compară modelul fostei relații cu actuala iubire pentru a te asigura că evoluezi și că nu bați pasul pe loc.

8. Poți să îi acceptați slăbiciunile? Relațiile presupun un anumit grad de toleranță care în mod sigur îți vor pune răbdarea la încercare. Poți rezista la toate defectele partenerului tău? La fiecare obicei rău și la apucăturile lui nefericite? Apreciezi felul lui de a fi? Poți să te adaptezi gusturilor lui? Dragostea necondiționată presupune acceptarea defectelor partenerului în aceeași măsură cu punctele lui forte.

Este sufletul tău pereche?

9. Vezi posibilitatea de a îmbunătăți ceva? Oamenii sunt supuși greșelii. Adevărul e că nu vei găsi niciodată partenerul perfect; cu toții vom avea nevoie să lucrăm puțin la acest aspect. Fiecare persoană care va trece prin viața ta va lăsa urme de pași. Ceea ce contează e potențialul persoanei de a se perfecționa în timp, iar ceea ce face din cineva un bun partener e dorința lui de a evolua în fiecare zi spre o variantă mai bună a sa.

10. Aveți o legătură de suflet? Un suflet pereche e ca piesa lipsă a puzzle-ului tău. Legăturile de suflet sunt rare, dar când apar, sunt evidente pentru ambii parteneri și trec testul timpului. Există un puternic sentiment de deja-vu, o mentalitate de „noi împotriva tuturor”, o intensitate interesantă și un sentiment de siguranță foarte confortabil.

11. Ce te-a învățat? Partenerul potrivit va fi pentru tine și un profesor. Două suflete sincronizate vor avea multe de învățat unul de la celălalt. Indiferent că sunt lecții despre iubire, profesie, economie, iertare sau oricare alt element al vieții, partenerul ideal îți va motiva mintea să se extindă și spiritul să evolueze.

12. Partenerul e generos? Nu doar cu tine, ci și cu alții. În timp ce în viață nu ți se dă orice pe o tavă de argint, meriți un partener care e corect și oferă cât primește. Îți dăruiește din belșug timp, afecțiune și atenție? Astfel de recompense sunt neprețuite!

13. Te aștepți la minuni? Adesea poți anticipa cursul relației tale înainte de a se desfășura. Când mi-am întâlnit soțul, imediat am văzut miracolele care vor exista între noi: intrând în noua noastră casă și ținând-o prima dată în brațe pe fiica noastră abia născută. Pur și simplu am știut că toate aceste lucruri minunate se vor întâmpla alături de această persoană. Dragostea ne oferă speranță și partenerul potrivit ne face să credem în minuni. Deci, ce fel de binecuvântări simți că se vor petrece în relația ta?

Împărtășirea chimiei cu cineva este o comoară rară. Știind însă din timp dacă partenerul e cel potrivit pentru tine e la fel de necesar. Gândește-te bine la răspunsurile pentru aceste 13 întrebări și vei descoperi locul real al partenerului în viața ta, aflând dacă într-adevăr e cel potrivit pentru tine.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×