Carmen Harra, anunț cutremurător! Cine ne va părăsi în 2019! ”Adio, maestre”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/01/2019, 19:48
Carmen Harra, anunț cutremurător! Cine ne va părăsi în 2019! ”Adio, maestre”
Carmen Harra a anunțat un lucru cutremurător

Carmen Harra a prevăzut un lucru cutremurător. Clarvăzătoarea anunțat că, în 2019, ne vor părăsi multe vedete. De altfel, prezicătoarea a explicat că vor urma în România mișcări sociale profunde, similare cu evenimentele din 1989. „Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989”, afirmă Carmen Harra.

Însă, pentru a nu panica populația cu noutățile sale, clarvăzătoarea a ținut să precizeze că, totuși, nu vor exista pierderi de vieți omenești. ”Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împușcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic.

Carmen Harra, anunț cutremurător! Multe vedete ne vor părăsi în 2019

Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a adăugat prezicătoarea. De asemenea, aceasta a vorbit, acum o vreme, și despre planul economic, pe care l-a descris drept un dezastru. ” Anul acesta va fi un dezastru economic.

Carmen Harra, anunț cutremurător! Cine ne va părăsi în 2019! ”Adio, maestre”
Carmen Harra a anunțat că ne vor părăsi multe vedete

Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a declarat Carmen Harra. ” Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”, a spus clarvăzătoarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×