Carmen Harra, previziuni pentru 2019: ”O să vedem o…”

Alexandra Chivu  
înStiri mondene
05/01/2019, 17:34
Carmen Harra, previziuni pentru 2019: ”O să vedem o…”
Carmen Harra a făcut dezvăluiri despre anul 2019

Carmen Harra este cunoscută pentru dezvăluirile sale șocante legate de viitor. Clarvăzătoarea celebră a vorbit și despre lucrurile la care românii trebuie să se aștepte în 2019. Aceasta susține că viața locuitorilor României, în plan social, se va schimba radical. De asemenea, Carmen Harra a precizat și că nu vor exista pierderi de vieți omenești. ”Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter.

Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triughiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019. La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989.

Carmen Harra a prevăzut că anul 2019 va fi un dezastru economic

Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împușcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile!”, a spus clarvăzătoarea.

Carmen Harra, previziuni pentru 2019: ”O să vedem o...”
Carmen Harra este cunoscută pentru dezvăluirile sale șocante legate de viitor

Mai mult, aceasta a vorbit și despre planul economic, pe care l-a descris drept un dezastru. ” Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a declarat Carmen Harra.

De altfel, vedeta a prevăzut o criză financiară încă de la finalul anului 2018. ”În 2018 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic” a declarat Carmen Harra.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×