Previziunile alarmante ale lui Carmen Harra pentru finalul anului 2018! Scenariu apocaliptic

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/12/2018, 12:29
Previziunile alarmante ale lui Carmen Harra pentru finalul anului 2018! Scenariu apocaliptic
Carmen Harra, previziuni pentru 2018!

Carmen Harra indică previziuni sumbre pentru ultimele momente din anul 2018 și nu numai. Prezicătoarea anunță clipe mai puțin fericite pentru români înainte de sărbători. Anul 2018 e mult mai linistit decât 2017. „Vor fi doua sau trei persoane foarte importante care vor dispărea din permietru și din nefericire este extrem de dureros pentru că nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru”, a prezis faimoasa Carmen Harra.

Românii o cunosc foarte bine pe aceasta prin întâmplările pe care le știe dinainte. Nu de puține ori femeia a anunțat întâmplări teribile sau frumoase experiențe de-a lungul timpului. Iată ce a spus pentru ultimele zile ale lui 2018!

Carmen Harra, previziuni pe finalul anului 2018!

Faimoasa Carmen Harra aduce românilor previziuni pentru sfârșitul lui 2018. Cu toate că fosta cântăreață a plecat acum mulți ani din România, aceasta aduce pentru noi previziuni importante. „În 2018 va veni o criză economică. Să ne așteptăm la ea la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic.”, a declarat Carmen Harra. De asemenea, femeia a mai făcut declarații și despre politicienii din țară și arcursul lor. „Doamna Firea intră într-un an karmic în iulie. Prima care este atacată este Kovesi, apoi Firea și apoi Udrea.

Am înțeles că Udrea este fugită. O să intre într-o competiție, pentru că este codată cu cifra 4. Este absolut fascinant să vezi că toate trei aparțin aceleiași codificări. Lupta lor este o luptă pe material, să ajungă, puterea, să se lupte pentru aspectul material al puterii. Dragnea are o perioadă foarte complicată în viața lui. Condamnarea lui nu cred că e acum imediat. Intră și el, nu știu cum s-au nimerit toți oamenii ăștia, există o sincronicitate. Dăncilă și Dragnea au aceeași codificare. Kovesi, Firea și Udrea au aceeași codificare. Nu este întâmplător”, a declarat Carmen Harra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×