Carmen Harra, previziuni sumbre pentru final de an! România va fi îndoliată!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/12/2018, 17:29
Carmen Harra, previziuni sumbre pentru final de an! România va fi îndoliată!
Carmen Harra previziuni 2018! Romanii vor fi in doliu!

Carmen Harra revine în atenția românilor cu o previziune nu tocmai bună! Celebra prezicătoare spune că anul acesta România va mai pierde oameni de bază, oameni care au făcut istorie. Oamenii vor fi bulversați și îndurerați ca la moartea Regelui Mihai.

În plus, Carmen Harra anunță și o criză economică foarte gravă, care va începe chiar spre sfârșitul anului și efectele sale se vor resimți mult timp. mai mult, această criză se va suprapune unor probleme grave în politică!

Carmen Harra a realizat o serie de previziuni sumbre pentru România, în acest sfârșit de an
Carmen Harra a realizat o serie de previziuni sumbre pentru România, în acest sfârșit de an

Previziunile făcute de Carmen Harra s-au adeverit

”Anul 2018 e mult mai linistit decât 2017. Vor fi doua sau trei persoane foarte importante care vor disparea din permietru si din nefericire este extrem de dureros pentru ca nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru.

În 2018 va veni o criza economica. Sa ne asteptam la ea la sfârsitul anului si va fi o criza brusca si foarte puternica si este consecinta faptului ca se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”, a declarat Carmen Harra.

Citește și Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2018 îți fac pielea de găină!

Citește și Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre despre un mare om de teatru și televiziune de la noi! ”Îl văd căzut!”

Carmen Harra a plecat din România, într-un turneu în SUA, în anul 1983, unde a și rămas. A făcut carieră peste Ocean.Este doctor în psihologie, hipnoterapie clinică și terapii alternative, astrolog, numerolog, și terapeut licențiat. Este autoare a unor cărți de specialitate: „The Trinity of Health”, „Karma de fiecare zi”, „Decodificarea Destinului, „Semne si simboluri secrete”, iar acum Carmen Harra își scrie cartea sa de memorii pe care – mărturisește ea – o va vinde prestigioasei edituri Random House. A fost invitată la numeroase show-uri și posturi de tv. americane, ca: The Today Show, Good Day New York, Fox News. Carmen Harra a fost aceea care a prezis acum cîțiva ani ca SUA se va implica în războiul din Orientul Mijlociu, previziune care este acum deja fapt implinit.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×