Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2018 îți fac pielea de găină!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/06/2018, 19:04
Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2018 îți fac pielea de găină!
Previziunile lui Nostradamus pentru 2018

Nostradamus, faimosul prezicător, vine cu vești foarte proaste pentru anul 2018. Experții au analizat catrenele sale, din care reiese că anul acesta va aduce multe dezastre. Profetul anunţă apariţia unei noi comete pe cer, de dimensiuni mari, care se va apropia din ce în ce mai mult de Pământ.

Acesta susţine că la fiecare 15 minute Pământul se va zgudui şi va provoca uciderea a peste 16.000 de oameni. Mai mult, un cutremur care va avea loc în partea de vest a Statelor Unite va afecta întreaga omenire.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Previziunile lui Nostradamus, legate de încălzorea globală

Încălzirea globală este un subiect destul de actual, care nu putea fi prevestit în urmă cu cinci secole. Totuși, Nostradamus a prevestit că vor avea loc defrișări necontrolate și câmpurile vor fi arse de căldură. Profetul a avertizat asupra distrugerii pădurilor și scăderii stratului de ozon, fenomene care vor amplifica efectul nociv al radiațiilor solare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×