Profeţiile părintelui Iustin Pârvu s-au adeverit!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/05/2018, 15:36
Profeţiile părintelui Iustin Pârvu s-au adeverit!
Profeţiile părintelui Iustin Pârvu s-au adeverit!

Din cele mai vechi timpuri, au fost oameni speciali, care s-au născut cu har, cu o calitate aparte, cea de a vedea în viitor. Este şi cazul părintelui Iustin Pârvu, stareţ al Mănătirii Patru Vodă din judeţul Neamţ, reprezentant important al ortodoxiei române, trecut la cele veşnice în vara anului 2013. Profeţiile părintelui Iustin Pârvu s-au adeverit!

Cu cinci zile înaninte de a muri, pe patul de suferinţă stareţul le-a vorbit celor cinci ucenici care se aflau în chilia sa. El a profeţit că omenirea se află la o grea răspântie: „12 luni de libertate şi vine urgie”, a rostit Iustin Pârvu. Ultimele sale cuvinte au fost privite de mulţi cu neîncredere, şi la momentul în care au fost pronunţate nimeni nu putea preconiza o „urgie” iminentă. Aproape de termenul limită avansat de Arhimandrit, în Ucraina, stat învecinat României, conflictul cu separatiştii rusofoni căpătase proporţii alarmante. Nici în zilele noastre situaţia nu este clarificată, iar în regiunea Doneţk încă se aud focuri de arme care alimentează tensiunile de la graniţa de est a Uniunii Europene.

Profeţiile părintelui Iustin Pârvu s-au adeverit!

Ulterior, a urmat atacul din redacţia revistei satirice Charlie Hebdo de la Paris, unde un grup de fanatici islamişti au ucis mai mulţi ziarişti ai redacţiei. În acelaşi timp, în Niger, 45 de biserici au fost incendiate în cadrul unor proteste asemănătoare, împotriva reprezentării lui Mahomed în publicaţia atacată de terorişti pe 7 ianuarie 2015.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×