Fiica lui Carmen Harra, mesaj pentru băiețelul Andreei Mantea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
26/12/2018, 20:15
Fiica lui Carmen Harra, mesaj pentru băiețelul Andreei Mantea
Alexandra Harra, mesaj pentru băiețelul Andreei Mantea!

Alexandra Harra, fiica prevăzătoarei Carmen Harra, i-a lăsat un mesaj frumos Andreei Mantea, la o fotografie de-a acesteia împreună cu băiețelul său. Tânăra i-a spus că prezentatoarea are un băiețel superb și că și aceasta este superbă.

Andreea Mantea se află acum pe platorile emisiunii „Puterea Dragostei”. Emisiunea despre dragoste se filmează în Turcia și este la primul sezon. Aventura aduce mai mulți tineri la un loc pentru a-și putea găsi iubirea.

Alexandra Harra, mesaj frumos la adresa băiețelului Andreei Mantea

Andreea Mantea sărbătorește departe de casă anul acesta, în Istambul, unde se filmează „Puterea dragostei”. Prezentatoarea de televiziune le-a arătat fanilor cum s-au pregătit de sărbătorirea Crăciunului ea și fiul său, David.

Andreea Mantea alături de David
Andreea Mantea alături de David

Aceștia au pozat lângă un brad de Crăciun, îmbrăcați amândoi în roșu și cu zâmbetul până la urechi. Bruneta a scris în dreptul fotografiei: „Să aveți un Crăciun binecuvântat, fericit, frumos și plin de iubire! ❤️❤️❤️.” Poza a fost văzută de Alexandra Harra, fiica marei clarvăzătoare Carmen Harra. Tânăra le-a lăsat un mesaj foarte frumos: ‘Ai cel mai frumos băiat. Și tu ești minunată’

Andreea Mantea, despre „Puterea dragostei”

”Sunt foarte emoţionată, mă aflu alături de echipa emisiunii «Puterea dragostei», între oameni foarte pasionaţi de ceea ce fac, e o forfotă permanentă aici. Evident că legăm prietenii şi ne cunoaştem din ce în ce mai bine. Suntem optimişti şi foarte nerăbdători ca publicul să îi cunoască pe concurenţii aflaţi în căutarea iubirii. Sunt fericită şi pentru că respir în fiecare zi aerul unui oraş pe care îl iubesc”, a declarat aceasta despre noua emisiune despre dragoste pe care o prezintă. „M-am îngrăşat! Nu ştiu dacă e de la mâncarea bună, dacă mănânc eu mult pe bază de stres, dar m-am îngrăşat!”, a spus sincer vedeta după o perioadă petrecută în Turcia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×