Andreea Mantea, despre Cristi Mitrea. ”Am realizat ca acest copil trebuie sa creasca cu ambii parinți”

în Stiri mondene
22/08/2018, 17:02
Andreea Mantea, despre Cristi Mitrea. ”Am realizat ca acest copil trebuie sa creasca cu ambii parinți”
În cadrul emisiunii pe care o prezintă, prezentatoarea de televiziune s-a destăinuit în fața publicului din platou și a celor din fața micilor ecrane.

Noua prezentatoare de la ”Te vreau lânga mine”, Andreea Mantea, face dezvaluiri despre tatăl copilului ei, Cristi Mitrea. În cadrul emisiunii pe care o moderează, prezentatoarea de televiziune s-a destăinuit în fața publicului din platou și a celor din fața micilor ecrane, în legătură cu relația pe care o are cu tatăl băiețelului său, luptătorul de MMA, Cristi Mitrea.

Andreea Mantea, despre Cristi Mitrea

Aceasta subliniază că are o relație normală cu acesta, iar împreună se bucură de fiecare moment în care copilul lor crește. Cu toate acestea a început momentul sincer spunând că ea a decis să facă acest pas, iar băiețelul să rămână cu ea. ” Eu sunt într-o astfel de situație în acest moment. Eu am ales să mă despart de tatăl copilului meu, eu am zis că nu mai vreau, că nu îmi mai trebuie, că nu are ce să caute, dar până la urmă tot eu am realizat că acest copil trebuie să crească cu ambii părinți. În acest moment avem o relație absolut normală, suntem doi oameni normali, vedem interesul copilului și am ajuns să ne înțelegem bine de dragului copilului. Cumva trebuie să ajungem la un numitor comun”, a declarat vedeta.

În cadrul emisiunii pe care o prezintă, prezentatoarea de televiziune s-a destăinuit în fața publicului din platou și a celor din fața micilor ecrane
Andreea Mantea, poză cu Cristi Mitrea din perioada în care erau împreună.

De asemenea, aceasta a fost blamată pentru decizia pe care a luat-o, de a se despărți de luptător. Iar, cu această ocazie, a dezvăluit și părerea ei despre aceste lucruri. ”Peste tot vedem familii festrămate, dar care au ajuns să conviețuiască așa. Zilele trecute mă certa cineva, ce o să îi zic copilului meu când o să mă întrebe de ce părinții lui nu stau împreună. Păi, draga mea, dacă am fi împreună, am fi anormali. Încercăm să ne înțelegem așa!”, continuă Andreea Mantea.

Totodată, vedeta a adus puțină înțelegere pentru mamele singure. ”Mamele singure nu pot fi acuzate, nu pot fi bătute cu o piatră. Nu avem voie să facem avorturi pe bandă rulantă. Unde ajungem așa? Viața e o minune! Mama e o minune. Nu! De ce?”, a completat prezentatoarea de la ”Te vreau lângă mine”.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea

Relația dintre preezentatoare si luptător nu a ținut foarte mult. Andreea Mantea l-a cunoscut pe acesta în cadrul unui show televizat. Aceasta a rămas însărcinată, iar între timp s-a și despărțit de Cristi Mitrea. Potrivit informațiilor din presă, luptătorul de MMA nu ar fi vrut să-și vadă copilul, pe David, o perioadă, dar acum lucrurile s-aru mai liniștit. În prezent, cei doi se înțeleg bine, iar el îl vizitează pe David de câte ori dorește.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×