Carmen Harra, noi previziuni! Ce urmează să se întâmple în România

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
09/02/2019, 13:01
Carmen Harra, noi previziuni! Ce urmează să se întâmple în România GALERIE FOTO
Carmen Harra face noi previziuni pentru 2019

După ce a prezis că anul 2019 va fi unul al marilor schimbări în România, Carmen Harra face noi previziuni. Clarvăzătoarea spune că anul în curs este unul în care vor putea fi soluționate problemele care nu și-au găsit rezolvarea în 2018.

„Anul 2019 este guvernat de cifra 3 și de planeta Jupiter. Va fi un an de stabilitate, dacă ne gândim la Biblie, la Cruce, la Sfânta Treime, triunghiul este cel mai stabil element. Anul acesta va fi un an de rezoluție, în care multe dintre lucrurile începute în 2018 se vor rezolva în 2019”, este previziunea făcută de Carmen Harra.

Carmen Harra face noi previziuni pentru 2019

Clarvăzătoarea a vorbit în luna ianuarie despre schimbări majore în plan politic și despre un dezastru economic care paște România. Anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte. Să ne așteptăm la criză la sfârșitul anului și va fi o criză bruscă și foarte puternică și este consecința faptului că se produc aceste rupturi din punct de vedere politic.”

Carmen Harra susține că ne vom confrunta cu o criză economică
Carmen Harra susține că ne vom confrunta cu o criză economică

Carmen Harra susține însă că evenimentele nu vor avea amploarea violențelor de la Revoluție, dar schimbările din România vor fi incredibile. „La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989. Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împușcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×