Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2019: „Astfel de căderi nu au fost de zeci de ani”

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
06/02/2019, 16:49
Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2019: „Astfel de căderi nu au fost de zeci de ani” GALERIE FOTO
Carmen Harra face previziuni sumbre pentru 2019

Carmen Harra a făcut previziuni sumbre pentru România în anul 2019. Clarvăzătoarea susține că țara noastră va fi zguduită pe plan politic și sunt posibile evenimente asemănătoare celor petrecute în 1989. Carmen Harra a mai prezis anul trecut că românii își vor lua rămas bun de la mai multe personalități.

În urmă cu un an, Carmen Harra a prezis că românii își vor lua rămas bun de la mai multe personalități, iar trecerea lor în neființă va marca destine. Ulterior, Andrei Gheorghe, personalitate care a marcat mass-media din România, a încetat din viață. A fost una dintre cele mai șocante morți din lumea mondenă de la noi.

Carmen Harra susține că România va fi zguduită pe plan politic
Carmen Harra susține că România va fi zguduită pe plan politic

Carmen Harra face previziuni sumbre pentru 2019

Carmen Harra are previziuni sumbre și pentru anul 2019: cutremur pe plan politic, evenimente asemănătoare celor de la Revoluție și criză economică. „Anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile! Anul acesta va fi un dezastru economic. Căderi ca în 2019 nu s-au înregistrat de zeci de ani, probabil din 1929…S-au văzut deja, eu le-am anticipat cu un an înainte”, a declarat clarvăzătoarea.

„La 30 de ani de la Revoluție, o să vedem o manifestație puternică în România, o schimbare de Guvern, de regim, așa cum nu am mai văzut din 1989. Asta nu înseamnă că vor muri oameni, nu înseamnă că vor fi împușcături, dar anul acesta întreaga lume va fi zguduită pe plan politic. 2019 va intra în istorie, la fel cum a făcut-o 1989, vom avea parte de niște schimbări incredibile!”, spunea femeia la începutul anului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×