Burt Reynolds a murit. Ea este femeia pe care a iubit-o cu adevărat, dar cu care nu s-a însurat

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
08/09/2018, 00:26
Burt Reynolds a murit. Ea este femeia pe care a iubit-o cu adevărat, dar cu care nu s-a însurat
Poza din filmul care l-a făcut celebru: Smokey and the Bandit (1977).

Marele actor american Burt Reynolds a murit. Celebrul dur, după rolurile pe care le-a jucat, a iubit o femeie cu adevărat, iar, din anumite motive, nu s-a însurat niciodată cu ea. Unul dintre cei mai populari hollywoodieni ai anilor 70 a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul lui Jack Horner, din filmul ”Boogie Nights”, 1997.

După ce și-a încheiat activitatea ca performer pe platouri, a venit în spatele lor, drept regizor. Iar, cu această schimbare, a mai apărut o alta, dându-și vocea mai multor personaje animate. Acesta a murit la vârsta de 82 de ani, pe data de 6 septembrie, în urma unul stop cardiac, la un spital din Florida.

Burt Reynolds a încetat din viață. Care a fost dragostea vieții lui?

Burt Reynolds, unul dintre celebrii hollywoodului, a încetat din viața.
Unul dintre cei mai populari hollywoodieni ai anilor 70 a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul lui Jack Horner, din filmul ”Boogie Nights”, 1997.

În inima celebrului actor a fost multă vreme și va rămâne o eternitate ultima femeie care i-a fost alături cinci ani de zile. Chiar dacă cei doi au fost împreună doar cinci ani, Burt s-a declarat îndrăgostit pe viață de ea.

Citește și: Povestea filmului ”The Nun” a fost inspirată din fapte reale?

Citește și: Luna în care te-ai născut spune totul despre personalitatea ta! Află ce te caracterizează

Citește și: Horoscopul dragostei, azi 8 septembrie 2018: Avem la orizont un început în amor

Marele actor american Burt Reynolds a murit.
Burt Reynolds, alături de iubirea vieții lui, Sally.

”Doar cinci ani, dar durerea despărțirii de ea n-a dispărut nici azi”, a declarat Burt despre iubirea vieții lui. Sally Field, cea care i-a luat inima iremediabil, l-a cucerit dn prima, căci din partea actorului a fost clar vorba despre dragoste la prima vedere. În momentul în care s-au întâlnit, pe platourile de filmare din Georgia, pentru filmul ”Smokey and the Bandit”, privirea i-a rămas pe vecie la Sally. La scurt timp de la premiera peliculei cu ocazia căreia inimile lor s-au întâlnit, cei doi își împărtășeau deja iubirea în ochii tuturor.

Legendarul actor și legătura cu România

Marele actor american Burt Reynolds a murit.
Burt Reynolds, unul dintre celebrii hollywoodului, a încetat din viață.

Puținele filme americane care apăreau pe micile ecrane în anul 1989, erau supuse unor cenzurări enorme. Așa că, la singura televiziune de atunci, puteai să urmărești, așa cum erau, filmele în care apărea Burt Reynolds. Astfel, cu apariția filmelor în România, oamenii puteau face cunoștință cu casetele în care jucau mari actori din Hollywood, o dată cu Burt. Toate au fost posibile datorită dublărilor în română realizate de Irina Nistor.

Biografie

Burton Leon Reynolds, născut pe 11 februarie 1936, încetând din viață pe 6 septembrie 2018, a fost un celebru actor și regizor hollywoodian. Este cunoscut îndeosebi pentru rolurile Bo Bandit Darville, din Smokey and the Bandit”, Lewis Medlock, din Deliverance, Bobby McCluskey, din Fulger Alb și din seria Gator, Parul ”Wreaking” Crewe, în The Longest Yard. În rolul de filme pentru adulți, din Boogie Nights, a câștigat Premiul Globul de Aur, cu tiltul de cel mai bun actor secundar. În palmaresul său, mai deținea o nominalizare la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secund.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×