Brigitte Macron, ținută nepotrivită în timpul vizitei în Egipt! Cu ce s-a încălțat Prima Doamnă a Franței

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/01/2019, 17:32
Brigitte Macron, ținută nepotrivită în timpul vizitei în Egipt! Cu ce s-a încălțat Prima Doamnă a Franței GALERIE FOTO
Brigitte Macron a purtat nepotrivită în timpul vizitei în Egipt

În data de 27 ianuarie, Emmanuel Macron , alături de Brigitte, a fost într-o primă vizită oficială în Egipt, la templul Abu Simbel, de când a ajuns la Palatul Elysee. Pentru această deplasare, prima doamnă a ales să poarte ceva care a atras atenția tuturor. Brigitte Macron, în vârstă de 65 de ani, a purtat un costum gri și o pereche de teniși marca Louis Vuitton.

Conform Daily Mail, perechea de încălțăminte nu este disponibilă pentru a mai fi cumpărată, însă o preche asemănătoare costă undeva la 635 de lire sterline. De altfel, vizita în Egipt nu a fost singura ocazie în care prima doamnă s-a remarcat prin alegerea sa vestimentară de la diferite evenimente oficiale.

Brigitte Macron a purtat o ținută nepotrivită în timpul vizitei în Egipt

Soția lui Macron este o iubitare a brandurilor celebre, iar cel care se află în topul personal este fără îndoială Luis Vuitton. Aceasta a fost văzută purtând și Christian Dior, Revival, Gianvito Rossi pentru încălțăminte, iar pentru accesorii Hermes și jachete Moncler.

Brigitte Macron, ținută nepotrivită în timpul vizitei în Egipt! Cu ce s-a încălțat Prima Doamnă a Franței
În data de 27 ianuarie, Emmanuel Macron , alături de Brigitte, a fost într-o primă vizită oficială în Egipt

Brigitte Marie-Claude Macron este o profesoară de liceu și soția președintelui Republicii Franceze. Din anul 2015, prima doamnă predă literatură la Liceul Saint-Louis de Gronzague din Paris. Aceasta a candidat în 1989 pentru consiliul local al localității Trunchtersheim, însă a pierdut.

Brigitte Macron, ținută nepotrivită în timpul vizitei în Egipt! Cu ce s-a încălțat Prima Doamnă a Franței
Perechea de încălțăminte nu este disponibilă pentru a mai fi cumpărată

De altfel, aceasta a fost și ultima dată când a încercat să mai candideze pentru o poziție politică. Actuala primă doamnă a jucat un rol important în campania soțului ei, un consilier chiar menționând că „ prezența ei este esențială pentru el”. După câștigarea președinției franceze, Macron a declarat că soția lui va avea „rolul pe care l-a avut mereu pentru mine, ea nu va fi ascunsă”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×