Brigitte Macron, fotografii în ipostaze apropiate cu bodyguard-ul ei!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
16/08/2018, 15:20
Brigitte Macron, fotografii în ipostaze apropiate cu bodyguard-ul ei! GALERIE FOTO
Brigitte Macron a aparut in fotografii foarte apropiata de bodyguard-ul ei

Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron, fotografii în ipostaze foarte apropiate de bodyguard-ul său! Întreg mapamondul a văzut-o pe soția președinteșlui Franței, Emmanuel Macron, plimbându-se cu skyjetul pe o mare învolburată!

La fel de învolburat a fost, probabil, și soțul ei atunci când a văzut că Brigitte îl ținea strâns în brațe pe bodyguard-ul ei. Îmbrăcată într-un costum de baie foarte sexy, de culoare roșie, Prima Doamnă a Franței și-a accesorizat ținuta cu o vestă de salvare la fel de roșie și obligatorie! Brigitte Macron a apărut în poze, alături de bodyguardul ei, în toată lumea!

Citește și Vedetă găsită moartă pe stradă! Femeia de doar 26 de ani era gravidă! 

Citește și Prinţesa Charlotte, copia fidelă a Prinţesei Diana? Fotografiile care au tulburat Regatul Unit

Fotografiile cu Brigitte Macron și bodyguardul ei fac înconjurul lumii

Brigitte Macron, în vârstă de 65 de ani, se află în vacanță pe Coasta de Azur fără soțul ei, președintele Emmanuel Macron, în vârstă de 40 de ani. Zilele trecute, acesta s-a întâlnit cu premierul britanic Theresa May, discutând despre Brexit. Emmanuel Macron a avut niște zile foarte pline, vineri el vorbind la telefon cu Donald Trump, dar și cu Vladimir Putin.

Povestea de dragoste dintre președintele Franței și soția sa a uimit o lume întreagă! Emmanuel Macron, în vârstă de 40 de ani, a întâlnit-o pe soţia lui, Brigitte Trogneux, pe când aceasta îi era profesoară de teatru, scrie Daily Mail, iar la 17 ani i-a promis că o va lua de soţie.

Soția i-a fost mai întâi profesoară

Emmanuel Macron a întâlnit-o pe Brigitte Trogneux pe când era un puşti de 15 ani, iar doi ani mai târziu acesta i-a făcut o promisiune pe care avea să o îndeplinească. ”La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus <>”, a povestit Brigitte Trogneux jurnaliştilor de la Paris Match anul trecut.

Relaţia dintre cei doi a început după ce Macron a jucat într-o piesă de teatru a lui Brigitte, atunci când avea doar 18 ani, în cadrul unei şcoli iezuite private din Amiens, nordul Franţei. La acea vreme, Brigitte Auziere, căsătorită şi mamă a trei copii, era responsabila grupului de teatru, iar Emmanuel, un iubitor al literaturii, era membru al grupului.

Ulterior, acesta s-a mutat la Paris pentru ultimul său an de liceu, perioadă în care cei doi vorbeau constant. ”Ne sunam mereu unul pe altul, petreceam ore întregi la telefon”, a declarat acesta într-un interviu.

În cadrul unui documentar, Trogneux a povestit cum tânarul a reuşit să îi pătrundă în suflet: ”Pas cu pas, el a reuşit să spargă toate barierele, cu răbdare, în toate modurile posibile. Nu era un adolescent. El avea relaţii de egalitate cu adulţii”, a completat Brigitte Trogneux, acum în vârstă de 64 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×