Preşedintele Macron, făcut de râs de câinele său într-o discuţie oficială. Totul a fost filmat! VIDEO

Filon Stan   
în Hotnews
24/10/2017, 00:00
Preşedintele Macron, făcut de râs de câinele său într-o discuţie oficială. Totul a fost filmat! VIDEO
Președintele Franței anunță noi măsuri dure împotriva coronavirus

Câinele preşedintelui francez Emmanuel Macron a întrerupt un interviu pe care şeful statului îl acorda unei televiziuni. Încidentul a stârnit un hohot de râs, iar Macron s-a arătat uşor stânjenit de eveniment. Nemo s-a strecurat prin spatele echipei de televiziune şi a urinat în şemineul de la Palatul Elysee! În filmare apare câinele negru Labrador-Griffon care urinează în spate, în timp ce Emmanuel Macron vorbeşte cu trei membri ai guvernului său.

Incidentul a fost surprins de camerele televiziunii TF1, care înregistra discuţia. „Mă întreb ce zgomot este acesta?”, s-a întrebat ministrul pentru ecologie, Brune Poirson, şi toţi au început să râdă. la rândul său, ministrul Julien Denormandie a întrebat dacă asta este ceva ce „se întâmplă adesea”. Preşedintele Franţei, uşor stânjeni: „Ai declanşat un comportament complet neobişnuit la câinele meu”, a glumit Macron. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Emmanuel Macron, făcut de râs de câinele său cumpărat de la un adăpost de animale

Nemo a apărut în anturajul preşedintelui Franţei în luna august, continuând tradiţia de a avea un „prim câine” la Palatul Elysée. Emmanuel Macron şi soţia sa, Brigitte, l-au cumpărat pe Nemo dintr-un centru de animale salvate cu 250 de euro.

Nu este pentru prima dată când „primul câine” francez îi face probleme stăpânului său. Şi câinele lui Nicolas Sarkozy a distrus mobilier din Palat care a fost restaurat cu mii de euro. Sumo, câinele lui Jacques Chirac a fost nefericit când a trebuit să părăsească Elysée după ce a început să-l atace pe preşedinte, potrivit The Guardian.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×