BREAKING NEWS. Reacția lui Liviu Dragnea despre despărțirea de Irina Tănase. Ce spune liderul PSD despre iubita sa

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/03/2019, 22:20
BREAKING NEWS. Reacția lui Liviu Dragnea despre despărțirea de Irina Tănase. Ce spune liderul PSD despre iubita sa GALERIE FOTO
BREAKING NEWS. Reacția lui Liviu Dragnea despre despărțirea de Irina Tănase. Ce spune liderul PSD despre iubita sa

Șoc total pe scena politică! Liviu Dragnea este mai irascibil ca niciodată, căci, pe lângă evenimentele cărora trebuie să le facă față în Guvern, au mai apărut zvonuri și despre iubita lui, Irina Tănase. Mai exact, surse din cadrul PSD precizează că liderul Camerei Deputaților și-ar fi găsit o nouă iubită.

Reacția lui Liviu Dragnea despre despărțirea de Irina Tănase

Suspect este că informația vine la doar o lună după ce Codrin Ștefănescu anunța că Irina Tănase și Dragnea se vor căsători ”cât de curând”. „Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând.

Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu în urmă cu o lună, timp în care cei doi se aflau în țările arabe. Furios de toate zvonurile, Dragnea a decis duminică să vorbească despre asta, în cadrul unei conferințe la Târgul Jiu. Liderul PSD a vrut să pună capăt tuturor spunând: ”Lăsați în pace oamenii pe care îi iubesc”.

BREAKING NEWS. Reacția lui Liviu Dragnea despre despărțirea de Irina Tănase. Ce spune liderul PSD despre iubita sa
Șoc total pe scena politică!

”Lăsați în pace oamenii pe care îi iubesc”

Haosul care s-a instalat în ultima vreme în PSD l-a agitat din ce în ce mai mult și l-a făcut să se reprofileze la alegerile prezidențiale, chiar dacă nu s-a decis sigur încă. Mai mult, surse din cadrul partidului al cărui lider este susțin că acesta s-ar fi despărțit de Irina Tănase și că și-ar fi făsut deja o altă iubită.

Drept urmare, Claudiu Șerban, fostul director al trustului Evenimentul Zilei-Capital și realizatorul de emisiuni TV a anunțat pe contul personal de Facebook că „se pare că Irinuca – cea cu năsucul mic, modelat din bisturiu – nu se mai află pe statul de plată al Marelui Flaușat. S-a înlocuit. (Să nu ziceți că nu v-am spus!)”, a scris jurnalistul pe contul său de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×