Iubita lui Liviu Dragnea, dată în judecată! Ce se întâmplă cu Irina Tănase

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
29/01/2019, 20:56
Iubita lui Liviu Dragnea, dată în judecată! Ce se întâmplă cu Irina Tănase GALERIE FOTO
Iubita lui Liviu Dragnea, dată în judecată! Ce se întâmplă cu Irina Tănase

Iubita lui Liviu Dragnea este chemată în instanţă! Irina Tănase este adusă la judecată de cei de la Times New Roman, care cer anularea amenzii în valoare de 16.000 lei, primită anul trecut de la CNCD. Iubita lui Liviu Dragnea este chemată la tribunal alături de Gabriela Firea, Viorica Dăncilă, Carmen Dan și Lia Olguța Vasilescu.

Pe 30 martie 2018, numele grele din PSD au dat în judecată site-ul de satiră, pentru un articol. Pe 25 aprilie, CNCD a decis că prin acel material „s-a creat o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD, reprezentând discriminare şi încălcându-se dreptul la demnitate al acestora.”. Mai mult instituţia respectivă a aplicat şi amenzi. CNCD a dat o amendă contravenţională de 5.000 lei societăţii Infant Media SRL, de 5.000 lei pentru autorul articolului, de 3.000 lei pentru editorul-şef şi de 3.000 lei pentru administratorul firmei.

Irina Tănase, chemată la judecată! Iubita lui Liviu Dragnea are proces cu publicaţia Times New Roman

Iubita lui Liviu Dragnea este chemată la judecată. Cei de la Times New Roman au cerut în instanţă anularea amenzii în valoare de 16.000 lei primită anul trecut de la CNCD. Alături de iubita liderului PSD, mai sunt citate în proces şi alte numele grele ale partidului, Gabriela Firea, Viorica Dăncilă, Carmen Dan și Lia Olguța Vasilescu. Tribunalul Bucureşti a amânat pentru 1 februarie 2019, procesul în care şi femeile din PSD cer daune jurnaliştilor de la publicaţia online Times New Roman.

TNR a cerut în instanţă anularea amenzii de la CNCD, în valoare de 16.000 lei, primită pentru că ar fi defăimat-o pe iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase

Articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro, din data de 12.03.2018, cu titlul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-işti’’, prin care se creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezintă discriminare şi încalcă dreptul la demnitate al acestora conform art. 2, alin.1. şi art 15. din O.G. 137/2000, republicată; S-a aplicat sancţiunea amenzii contravenţionale în cuantum de 5.000 lei pentru Infant Media SRL, care administrează publicaţia, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul şef şi 3.000 lei pentru administratorul Infant Media SRL şi obligaţia de a publica pe www.timesnewroman.ro un rezumat al hotărârii în speţă (pentru o perioadă de 30 de zile) precum şi în două cotidiene naţionale”, potrivit CNCD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×