Fotografia cu Irina Tănase, iubita lui Dragnea, care a făcut furori. Cum l-a dat de gol

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
24/01/2019, 14:57
Fotografia cu Irina Tănase, iubita lui Dragnea, care a făcut furori. Cum l-a dat de gol GALERIE FOTO
Fotografia cu Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, care a făcut furori

O fotografie cu Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a făcut furori pe Instagram. Tânăra a postat pe contul personal o poză în care apare în haine tradiționale la Marea Moschee din Abu Dhabi și l-a dat astfel de gol pe liderul PSD, care s-a aflat într-o vacanță prelungită.

Liviu Dragnea, şi-a delegat pe 29 decembrie 2018, atribuţiile vicepreşedintelui Camerei, Florin Iordache, pentru luna ianuarie 2019. Lierul PSD a lipsit de la întâlnirea cu Jean Claude Juncker, dar și de la ceremonia de preluare de către România a președinției rotative a Uniunii Europene. S-a vehiculat inițial informația potrivit căreia ar fi în Maldive, dar se pare că Liviu Dragnea și Irina Tănase au fost în mai multe țări, printre care și Emiratele Arabe Unite.

Fotografia postată de Irina Tănase pe Instagram
Fotografia postată de Irina Tănase pe Instagram

Fotografia cu Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, a făcut furori pe internet

Cea care l-a dat de gol pe Liviu Dragnea este chiar iubita lui, Irina Tănase, care a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare îmbrăcată în haine tradiționale la Marea Moschee din Abu Dhabi. Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, anunța la începutul anului că Liviu Dragnea și Irina Tănase se vor căsători în curând.

Liviu Dragnea a postat joi un mesaj pe contul personal de Facebook, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. „Unirea de la 1859 a Principatelor Române Moldova şi Ţara Românească a fost un act de curaj naţional şi de inteligenţă diplomatică – două valori ce trebuie readuse în prim-planul vieţii politice româneşti din prezent. Am convingerea că, aşa cum a făcut-o de fiecare dată în momentele majore ale istoriei, naţiunea română îşi va regăsi resursele patriotice care au făcut-o mare şi puternică”, a scris Liviu Dragnea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×