Boala cruntă de care ar suferi Antonia. Cântăreața, diagnosticată cu noduli la sân

Theo Sutiu   
în Stiri de ultima ora
01/02/2020, 11:50
Boala cruntă de care ar suferi Antonia. Cântăreața, diagnosticată cu noduli la sân
Una dintre cele mai iubite artiste din România are probleme

Îndrăgita cântăreață Antonia se confruntă din nou cu probleme de sănătate. Cântăreața și-a anulat un concert care trebuia să îl aibă la Constanța și a ajuns la spital, apoi în sala de operații. Cel mai probabil, probleme pe care le-a avut după ce l-a născut pe Dominic, al doilea său copil, au recidivat.

Alăptarea îi provoca dureri groaznice

Cântăreața a confirmat că nu va putea să cânte în fața fanilor din motive medicale, întrucât a suferit de curând o intervenție chirurgicală, fapt ce presupune un repaus obligatoriu. Mesajul a fost postat mai întâi pe pagina clubului din Constanța, unde artista ar fi trebuit să cânte vineri.

În urmă cu șase ani, Antonia a adus pe lume pe Dominic. Sarcina a fost cu probleme, iar după ce a născut a fost supusă unei intervenții chirurgicale: „Sunt foarte bine după operație. Sunt mulțumită. Era ceva total natural după două nașteri. Multe femei sunt ok după naștere, dar la mine nu a fost ok și am luat această decizie.

Când am alăptat am avut niște noduli, am suferit foarte mult, am avut dureri groaznice, de asta nici nu am alăptat foarte mult, pentru că au fost probleme, dar acum este foarte bine”, declara Antonia în 2015, conform Cancan.ro.

Cântăreața, probleme medicale și în trecut. Antonia a mai anulat un concert

Nu este pentru prima dată când cântăreața este nevoită să-și anuleze concertele. În urmă cu un an Antonia nu a mai putut susține un concert programat într-un club din Iași pentru că i s-a făcut rău cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă.

Coincidență sau nu concertul anulat în februarie 2019 a fost tot în Fratelli, doar că a fost vorba de un alt oraș, Iași. La momentul respectiv invitații au primit brățări pe care le-au folosit ulterior la concertul reprogramat.

„Dragii mei, îmi cer scuze că nu am putut susține concertul de vineri seara, de la Fratelli Iași, însă starea de sănătate nu mi-a permis să urc pe scenă și am avut nevoie de îngrijiri medicale. Acum sunt bine, totul este în regulă. Ne vedem în curând, voi anunța noua dată a concertului”, a transmis iubita lui Alex velea în urmă cu un an pe o rețea de socializare.

.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×