Antonia, șocată de limbajul și răutatea copiilor din această generație! ”Este vina părinților! Educație și maniere 0!!!! Trist”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
16/01/2020, 18:55
Antonia, șocată de limbajul și răutatea copiilor din această generație! ”Este vina părinților! Educație și maniere 0!!!! Trist”
Antonia, șocată de răutatea copiilor din această generație

Antonia a rămas șocată de limbajul copiilor din ziua de azi și de ușurința cu care recurg aceștia la vorbe grele, aruncate foarte ușor pe o rețea de socializare. Vedeta s-a declarat pur și simplu scârbită de ceea ce a văzut pe rețelele de socializare.

Antonia, șocată de răutatea copiilor din această generație

Frumoasa Antonia s-a uitat mai atent zilele-acestea pe rețelele de socializare, unde a găsit niște mesaje care au pus-o pe gânduri. Artista spune că de vină sunt doar părinții, care nu își mai educă copiii și îi lasă în voia sorții să navigheze nestingheriți în apele tulburi de pe Internet.

„Stau și mă uit la niște comentarii și mesaje și dacă vedeți ce limbaj au copiii din generația asta te sperii! Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită de câtă răutate există într-un corp atât de mic (10-20 ani).

”Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți?”

Sunteți atât de răutăcioși, jigniți atât de ușor oameni și străini! Susțineți niște oameni care promovează răutate și vulgaritate! Eu nu înțeleg părinții acestor copii. Unde sunteți?

Ce educație le-ați dat, pentru că dacă mă întrebați pe mine, DA, ESTE VINA PĂRINȚILOR! Educație și maniere 0!!!! Trist”, s-a revoltat Antonia, pe Instagram.

Vedeta a fost atacată zilele acestea și de Abi Talent, cel cu care iubitul ei, Alex Velea, are un conflict deschis, care nici nu se mai știe de unde a plecat.

Cei doi parcă s-au luat la ”roast” în văzul tuturor și s-au jignit în fel și chip. Jignirile au continuat în acest fel, până când au ajuns la Antonia.

Abi Talent a afirmat, într-un video: ”Din respect pentru nevasta lui Velea… Pardon”, urmat de un râs isteric. Antonia i-a răspuns că n-are nevoie de respectul său, dar și că ”O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!”. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×