Antonia, prima reacție după ce s-a operat. Iubita lui Alex Velea și-a schimbat viziunea despre viață: ”O adevărată binecuvântare”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/01/2020, 10:54
Antonia, prima reacție după ce s-a operat. Iubita lui Alex Velea și-a schimbat viziunea despre viață: ”O adevărată binecuvântare”
Antonia a fost operată de urgență, dar nu a dezvăluit despre ce intervenție este vorba. Sursa foto: Instagram.com

Cântăreața Antonia a ajuns pe urgență pe mâna medicilor fiind nevoită să anuleze un concert de la malul Mării Negre. Artista nu a dezvăluit despre ce intervenție medicală este vorba, dar se pare că a început să vadă viața cu alți ochi.

Prima declarație a artistei Antonia după ce s-a operat de urgență

În urmă cu două zile Antonia era nevoită să anuleze un concert programat pentru 31 ianuarie într-un club de la malul mării din cauza problemelor medicale. Artista a ajuns pe urgență pe masa de operație, dar nu a dat informații suplimentare despre intervenție.

Iubita lui Alex Velea i-a avut aproape pe cei dragi, dar se pare că acest lucru nu a fost de ajuns. Cântăreața pare marcată de operație dacă este să ne luăm după postarea publicată pe contul de Instagram în care vedeta spune că se simte „binecuvântată”.

„A-ți părăsi casa și a te întoarce în siguranță este o adevărată binecuvântare (Leaving your home and getting back safely is such an underrated blessing”, este mesajul postat de frumoasa artistă pe rețeaua de socializare.

Antonia și-a anunțat fanii că nu va concerta la Constanța pe 31 ianuarie 2020

„Regret că nu mă pot întâlni cu publicul de la Fratelli Constanța pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a mărturisit artista în urmă cu 2 zile.

Reprezentanții clubului de la malul mării au scris pe o pagină de socializare că artista are nevoie de 2 săptămâni de repaos, iar concertul a fost reprogramat pentru o dată care urmează să fie comunicată ulterior.

Cântăreața, probleme medicale și în trecut. Antonia a mai anulat un concert

Nu este pentru prima dată când cântăreața este nevoită să-și anuleze concertele. În urmă cu un an Antonia nu a mai putut susține un concert programat într-un club din Iași pentru că i s-a făcut rău cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă.

Coincidență sau nu concertul anulat în februarie 2019 a fost tot în Fratelli, doar că a fost vorba de un alt oraș, Iași. La momentul respectiv invitații au primit brățări pe care le-au folosit ulterior la concertul reprogramat.

„Dragii mei, îmi cer scuze că nu am putut susține concertul de vineri seara, de la Fratelli Iași, însă starea de sănătate nu mi-a permis să urc pe scenă și am avut nevoie de îngrijiri medicale.

Acum sunt bine, totul este în regulă. Ne vedem în curând, voi anunța noua dată a concertului”, a transmis iubita lui Alex velea în urmă cu un an pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×