BMW X7, cel mai mare SUV de la Bavaria Motors! Galerie FOTO în premieră

Raluca Ogaru   
în Poze haioase
17/10/2018, 17:34
BMW X7, cel mai mare SUV de la Bavaria Motors! Galerie FOTO în premieră GALERIE FOTO
Cel mai mare SUV de la BMW este disponibil in mai multe variante de motorizare, astfel încât noul X7 depășește 400 de CP

Cel mai mare SUV de la BMW, noul X7, a ajuns deja în paginile publicațiilor cu fotografii impresionante. Autoturismul care are o lungime de 5.151 milimetri și o lățime de 2.000 de milimietri, este prevăzut cu 7 locuri operate electric în varianta standard. Impresionantul SUV de la Bavaria Motors are o înălțime de 1.805 milimetri și un ampatament de 3.105 milimetri, iar pentru accesul facil al pasagerilor portierele din spate sunt mai lungi decât cele din față.

Volumul portbagajului rămâne la fel de impresionant, în acord cu dimensiunile generale de care dispune acest autoturism: 320 de litri, care poate crește 750 de litri, dacă îi rabatezi al treilea rând de scaune sau chiar la 2.120 de litri, dacă optezi să rămâi doar cu locul destinat șoferului și al pasagerului din dreapta.

BMW X7 este cel mai mare SUV de la Bavaria Motors
BMW X7 este cel mai mare SUV de la Bavaria Motors

 X7 este cel mai mare SUV de la BMW

În același timp, autoturismul menține aceleași standarde pentru confort și siguranță: are sistem de climatizare cu reglare automată pentru 4 zone, iar opțional poate fi selectat și pentru 5 zone, așadar se poate regla o temperatură separată pentru fiecare parte.

Clima în noul SUV BMW X7 poate fi selectată separată pe fiecare 4 sau 5 zone
Clima în noul SUV BMW X7 poate fi selectată separată pe fiecare 4 sau 5 zone

BMW X7 este prevăzut cu suspensie pneumatică, în varianta standard, cu reglare individuală pentru fiecare roată. Are o gardă la sol de 2.21 centimetri și are în lista opțională un pachet de off-road, care poate fi comandat pentru toate versiunile în afară de M50d. Cel mai mare SUV de la BMW este echipat pe modelele de serie cu cele mai mari grile de radiator folosite de BMW. Această serie dispune de două tipuri de motoare diesel, în ofertă, dar și două cu benzină, nefiind încă anunțată vreo variantă hibrid în gamă. Unul dintre motoarele pe benzină are șase cilindri în linie, cu o capacitate de 3.0 litri, pentru europeni, iar în SUA este disponibil și un V8 de 4.4 litri de 462 CP.

BMW X7, varianta xDrive M50d

xDrive M50d este cel mai performant model BMW X7, care este disponibil și în Europa, echipat cu un motor de 3 litri cu 4 turbosuflante, cu 400 de cai putere și 760 Nm. Atinge suta în 5.4 secunde, iar viteza maximă constructivă este de 250 km/h. Consumul mixt este între 7.0 și 7.4 litri la suta de kilometri.

Încă un model diesel care va fi preferat de clienții acestei mărci din Europa este varianta echipată cu motor de 3 litri, 6 cilindri în linie, cu o putere de 265 CP și 620 Nm. Consumul este de 6.8 lintri la suta de kilometri mixt. Varianta pe benzină pentru Europa este BMW X7 cu motor de 3.000 centimetri cubi și 340 CP, cu un cuplu maxim de 450 Nm. Poate atinge o viteză de 245 km/h și ajunge la suta de kilometri în 6.1 secunde.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×