Avem primele fotografii cu noul model BMW X4! Dezvolta 360 de CP!

Filon Stan   
în Galerie foto
14/02/2018, 16:33
Avem primele fotografii cu noul model BMW X4! Dezvolta 360 de CP! GALERIE FOTO

Continuă povestea de succes a Sports Activity Coupé din segmentul premium al clasei medii cu o nouă generaţie BMW X4. Aproximativ 200.000 de unităţi au fost vândute pe mapamond de la lansarea primei generaţii X4 în 2014. În România au fost livrate 572 modele până la sfârşitul anului 2017.

Noul model va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva şi îşi va face debutul pe piaţă la jumătatea acestui an. O creştere de 81 milimetri a lungimii exterioare la 4.752 de milimetri, cei 54 de milimetri adăugaţi ampatamentului (ajuns acum la 2.864 mm) şi plusul de 37 milimetri în lăţime (1.918 milimetri) îi conferă noului BMW X4 proporţii dinamice extinse.

Avem primele fotografii cu noul model BMW X4! Dezvoltă 360 de CP!

În centrul părţii frontale atractive se află o grilă mare BMW profilată tridimensional. Farurile LED duble cu contur dinamic, precum şi proiectoarele de ceaţă orizontale formează o interpretare nouă a feţei familiare cu „şase ochi” adoptată de modelele BMW X. Linia mediană puternică, care încorporează mânerele uşilor şi linia stopurile, este întreruptă de pasajele evazate, pline de forţă, ale roţilor.

O altă notă dinamică importantă este dată de habitaclul împins spre în spate. Linia acoperişului, în stil coupé, se strecoară în lunetă printr-un artificiu elegant, după care coboară puternic arcuit spre spate. Liniile orizontale, stopurile LED care se proiectează din caroseria automobilului cu forma lor tridimensională şi cele două ţevi de eşapament (prezente la toate variantele de motorizare) măresc lăţimea părţii spate.

Caracteristicile de design distincte şi jantele de 19 ţoli, din aliaj uşor, specifice modelului fac parte din specificaţiile modelelor xLine, M Sport X şi M Sport, care permit ca designul exterior şi cel interior să fie adaptate pentru a reflecta gusturile personale. Iar clienţii BMW X4 pot alege acum jante cu dimensiuni de până la 21 de ţoli şi din gama de opţiuni BMW Individual.

Clienţii vor putea alege dintre cele trei motorizări pe benzină şi patru variante diesel disponibile de la lansarea noului BMW X4 sau imediat după aceea. Vârful portofoliului este reprezentat de două modele BMW M Performance. Motorul pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, de sub capota BMW X4 M40i oferă o putere maximă de 265 kW/360 CP. BMW X4 M40d este propulsat de un motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, care dezvoltă 240 kW/326 CP.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×