Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru Natalia Sofia, fetița ei! Fanii au înroșit butonul Like

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
23/02/2019, 12:13
Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru Natalia Sofia, fetița ei! Fanii au înroșit butonul Like GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu a postat un mesaj emoționant pentru fetița ei, Natalia Sofia

Bianca Drăgușanu a postat o fotografie cu fiica sa, Natalia Sofia, alături de un mesaj emoționant. Vedeta a divorțat de tatăl fetiței ei, Victor Slav, dar amândoi au păstrat o relație deosebită cu mândria lor.

Într-un moment special dintre mamă și micuță, fosta concurentă de la ”Asia Express” și-a fotografiat fiica și a postat imaginea pe contul ei de socializare, iar imaginea a strâns peste 30.000 de like-uri din partea urmăritorilor Biancăi.

Bianca Drăgușanu a postat un mesaj emoționant pentru Natalia Sofia, fetița ei

„Cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat vreodată ești TU, îngerul meu Sofia Natalia. Fericire, iubire, pasiune”, a scris vedeta în dreptul imaginii publicate pe contul său de Instagram. După divorțul părinților ei, Natalia Sofia crește alături de mama ei, dar asta nu înseamnă că nu se bucură de iubirea ambilor părinți, căci și Victor face tot posibilul pentru a o vizita des și pentru a o face fericită.

Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru Natalia Sofia, fetița ei! Fanii au înroșit butonul Like
Fotografia postată de Bianca Drăgușanu

„Eu și Victor suntem în relaţii bune. Chiar dacă ne-am despărţit, am rămas prieteni. Sofia, fetiţa noastră, are deja o personalitate foarte puternică şi ne mândrim amândoi cu asta. Îşi alege singură rochiţele, cred că deja ştie ce vrea. Am văzut că îi place să stea foarte mult timp pe scenă, lucru care mă bucură”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Click!

Bianca Drăgușanu, mesaj emoționant pentru Natalia Sofia, fetița ei! Fanii au înroșit butonul Like
Deși cei doi au divorțat, au păstrat o relație bună de dragul fiicei lor

Victor Slav și Bianca Drăgușanu s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar nașii au fost Nicoleta Luciu și soțul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni, în 2014, cei doi au divorțat. Ulterior, au reluat relația, însă departe de ochii lumii, după care vedeta a făcut totul public. Rodul iubirii lor este Sofia Natalia, care a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×