Secretele lui Victor Slav! Ce adoră la o femeie fostul soţ al Biancăi Drăguşanu

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
04/02/2019, 21:57
Secretele lui Victor Slav! Ce adoră la o femeie fostul soţ al Biancăi Drăguşanu GALERIE FOTO
Victor Slav a spus de ce ii este cel mai frica

Care este cea mai mare temere a lui Victor Slav? Să nu pățească ceva rău fiica sa! Vedeta a răspuns sincer la 24 de întrebări puse de jurnaliștii viva.ro.

Astfel am aflat că vedeta de televiziune își admiră foarte mult părinții, deoarece ei reprezintă modelul lui în viață. Îl admiră pe Mihai Viteazu, personajul său preferat este Batman, urăște fățărnicia oamenilor, poate ierta orice și ar vrea să se reîncarneze tot în Victor Slav. ”Așa aș putea să fac unele lucruri mult mai bine”.

Victor Slav urăște fățărnicia

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a spus sincer ceea ce urăște cel mai mult pe lume: fățărnicia! ”Te bizui pe un om și după aceea îți dai seama că este cu totul și cu totul altfel decât ți-ai imaginat tu”.

victor Slav
Victor Slav uraste fatarnicia oamenilor

Omul de televiziune are și un regret în viață. Întotdeauna a vrut să aibă părul drept! Cel mai scump obiect al său este mașina sa, care nu mai știe exact cât mai valorează, după cum a recunoscut, dar are și un ceas scump.

Vedeta a vorbit și despre fericire. ”Cred că în viața omului, cea mai mare fericire este familia. Să aibă o familie și cel puțin un copil”, a spus Victor Slav.

Victor Slav a spus că starea sa actuală este WOW

Ar vrea să locuiască într-un loc cu soare, cu apă și nisip, dar regretă că nu petrece destul de mult timp cu familia sa. Motto-ul său în viață este ”Nimic nu este întâmplător”, iar culmea durerii ar însemna pentru el dispariția unui membru al familiei. Mondenul recunoaște că are și defecte. ”Desfac firul nu în patru, ci în șaisprezece”, a mărturisit Victor Slav. Nu disprețuiește pe nimeni, iar dacă l-ar întâlni pe Dumnezeu i-ar mulțumi pentru tot ce are. Vrea ca trecerea sa în neființă să se facă fără durere, iar starea sa actuală este…WOW!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×