Cu ce se ocupă Raluca Silea, iubita lui Victor Slav?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
14/01/2019, 15:54
Cu ce se ocupă Raluca Silea, iubita lui Victor Slav? GALERIE FOTO
Din ce își câștigă banii Raluca Silea, noua iubită a lui Victor Slav?

Din ce își câștigă banii Raluca Silea, noua cucerire a lui Victor Slav? Frumoasa brunetă a venit în atenția presei după ce zvonurile relației celor doi s-au consolidat, astfel că din ce în ce mai mulți au început să-și pună întrebări despre trecutul și prezentul tinerei. Cu toate că aceștia sunt la începutul poveștii de dragoste, au decis să plece în vacanță la Budapesta.

 „Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o sursă din anturajul Ralucăi Silea, despre începutul relației cu Victor Slav, pentru Viva.

Din ce își câștigă banii Raluca Silea, noua cucerire a lui Victor Slav?

Vestea că Victor Slav nu mai este burlac a venit ca o bombă în presa mondenă, astfel că cei mai curioși au vrut să afle totul despre bruneta care i-a intrat în viață. Se pare că despărțirea de Bianca Drăgușanu nu i-a adus ghinion, ci invers. „Raluca are 27 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect„, a mai declarat sursa citată.

Victor Slav alături de Raluca Silea, noua sa iubită
Victor Slav alături de Raluca Silea, noua sa iubită

Fostul moderator de televiziune a stat o perioadă singur, după finele relației cu controversata blondă, iar mai apoi a găsit-o pe Raluca Silea. Tânăra este o moldoveancă focoasă care se ocupă de lucruri administrative.

Raluca Silea
Raluca Silea

Aceasta lucrează la o casă celebră de producție, unde se ocupă de mai mulți artiști populari și extrem de iubiți de publicul român. Raluca Silea are grijă de evenimentele acestora, dar promovează și un magazin online de haine pentru femei și bărbați.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×