Raluca ”Bombardiera” vrea un copil cu Victor Slav! Ce spune despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
08/01/2019, 19:29
Raluca ”Bombardiera” vrea un copil cu Victor Slav! Ce spune despre fostul soț al Biancăi Drăgușanu GALERIE FOTO
Raluca ”Bombardiera” vrea un copil cu Victor Slav. Cei doi s-au fotografiat la un eveniment

Victor Slav şi-a refăcut viaţa după despărţirea de Bianca Drăguşanu iar acum s-a cumplat cu Raluca „Bombardiera”. Bruneta are planuri serioase cu vedeta Kanal D şi le-a dezvăluit apropiaţilor că şi-ar dori să facă un copil cu Slav.

Victor Slav mai are o fetiţă din relaţia cu Bianca Drăguşanu, pe nume Sofia Natalia Slav, iar Raluca a văzut ce calităţi paternale ale iubitul său şi se gândeşte serios să ducă relaţia către acest pas uriaş din viaţa lor.

Raluca ”Bombardiera” vrea un copil cu Victor Slav

”Raluca are 27 de ani și spune că este vremea să se așeze la casa ei. Vrea să aibă un copil cu Victor. Tuturor le spune că este un om foarte bun și tatăl perfect”, a dezvăluit un apropiat al cuplului Victor Slav – Raluca. Un alt cunoscut al Ralucăi a vorbit despre relaţia dintre cei doi şi modul în care au evoluat lucrurile: „Aceasta domnişoară are o relaţie de ceva timp cu Victor, cum vă spuneam ei sunt doi oameni maturi. De peste câţiva ani, ea, în afară de statutul client- stilist, îmi este prietenă din prisma faptului că am colaborat pe partea de PR. Eu consider că prietena mea, atât ea, cât şi iubitul acesteia sunt la vârsta în care, cu siguranţă, au trecut de statutul idilă.”

Ea este Raluca ”Bombardiera
Ea este Raluca ”Bombardiera”, cea mai nouă cucerire a lui Victor Slav

Ca atare consider că e ceva cimentat din care, cine ştie să dea Dumnezeu să iasă ceva mai mult decât atât şi mai stabil. Noi vorbim destul de des pentru că suntem prieteni înainte de toate, drept pentru care pot să vă confirm că ea niciodată din punct de vedere amoros nu a avut nicio legătură cu Cazacu. Ţin să cred că este un viitor cuplu frumos”, a dezvăluit Adi Constantin în emisiunea ”Agenția VIP”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×