Cine este Raluca „Bombardiera de la Bamboo”! Iubita lui Victor Slav i-a devorat la rând toți foștii Biancăi Drăgușanu

Ana Chivu   
în Imagini de ultima ora
05/01/2019, 12:33
Cine este Raluca „Bombardiera de la Bamboo”! Iubita lui Victor Slav i-a devorat la rând toți foștii Biancăi Drăgușanu GALERIE FOTO
Cine este Raluca, iubita lui Victor Slav?

Cine este Raluca, noua iubită a lui Victor Slav? Se pare că aceasta nu a putut sta departe de majoritatea iubirilor pasagere sau nu ale fostei soții a lui Victor Slav. Să fie asemănările dintre cele două atât de mari încât să aibă aceleași gusturi la bărbați? Victor știe mai bine, cu atât mai mult cu cât se poate mândri că nu mai este burlac. Bruneta, noua cucerire a fostului soț al Biancăi, este o moldoveancă focoasă care nu este prea străină de lumea în care se află Victor Slav.

De asemenea, s-a zvonit că tânăra a fost și ea pe lista cuceririlor lui Tristan Tate, luptător străin. Bărbatul s-a despărțit nu de mult de Bianca Drăgușanu, după o relație extrem de mediatizată și controversată. “Bianca este o femeie familistă, care și-a lăsat soțul și tatăl copilului ei pentru unul dintre cei mai ciudați playboy din București. Nimeni nu ar trebui să fie surprins că nu au mers lucrurile între noi”, a declarat chiar luptătorul.

Cine este Raluca Bombardiera, iubita lui Victor Slav?

Victor Slav a început noul an cu dreptul! Acesta a făcut declarații despre noua sa relație cu Raluca, o brunetă focoasă cu care trăiește un frumos început pe plan sentimental. După căutări și așteptări, soarele a venit și pe strada fostului soț al Biancăi Drăgușanu.

Ea este Raluca, iubita lui Victor Slav
Ea este Raluca, iubita lui Victor Slav

“Am încercat să păstrăm discreţia cât mai mult timp posibil şi acelaşi lucru vom face şi de acum încolo, pe cât posibil. Suntem tineri, liberi, încercăm să ne cunoaştem cât mai bine şi să ne bucurăm de momentele frumoase pe care ni le oferă viaţa. Vă dorim un an fericit tuturor“, a declarat Victor Slav despre noua iubită.

Iubită Victor Slav
Iubită Victor Slav

 „Victor face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă. Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui”,  a spus o sursa din apropierea tatălui copilului Biacăi Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×