Ce spune Victor Slav despre Bianca Drăgușanu, după ce aceasta s-a despărțit și de ultimul iubit

Victor Anghel   
în Stiri mondene
03/01/2019, 09:13
Ce spune Victor Slav despre Bianca Drăgușanu, după ce aceasta s-a despărțit și de ultimul iubit GALERIE FOTO
Ce spune Victor Slav despre Bianca Drăgușanu, după ce aceasta s-a despărțit și de ultimul iubit

A trecut mai bine de jumătate de an de când Victor Slav și Bianca Drăgușanu au decis că e momentul să pună punct poveștii lor de dragoste în urma căreia a venit pe lume fiica lor. În timpul scurt de la despărțirea de prezentatorul TV, blondina “a bifat” două relații, care s-au încheiat la fel cum au început: fulgerător. De ultimul iubit, Bianca Drăgușanu s-a despărțit cu trei zile înainte de Revelion. Alex Bodi s-a întors în brațele uneia dintre femeile care l-au făcut tătic, iar afaceristul nu s-a sfiit să își arate dragostea în public față de Iulia. Un prieten din anturajul lui Victor Slav a făcut mărturisiri despre cum vorbește, de fapt, acesta despre fosta soție, Bianca Drăgușanu, când camerele de filmat nu sunt pe el.

La scurt timp de la separarea de tatăl fetiței sale, Bianca Drăgușanu și acesta s-au înțeles în legătură cu cheltuielile pe care le fac pentru Sofia. “Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței. Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a mărturisit un apropiat al fostei prezentatoare, relatează cancan.ro.

Ce spune Victor Slav despre Bianca Drăgușanu, după ce aceasta s-a despărțit și de ultimul iubit

În vârstă de 38 de ani, Victor Slav vorbește foarte frumos despre mama fiicei sale nu doar când știe că e filmat, ci chiar și atunci când habar nu are că ceea ce spune ar putea să ajungă la urechile divei. Potrivit unui prieten apropiat acestuia, el nu a vorbit niciodată urât despre Bianca Drăgușanu, deși, uneori, chiar a fost provocat. Când vine vorba despre relațiile fostei soții, prezentatorul evită să spună vreun cuvânt.

“Victor face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă. Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui”, a spus o sursă apropiată prezentatorului de la Kanal D.

Bărbații cu care Bianca Drăgușanu s-a iubit după despărțirea de vara trecută de Victor Slav sunt miliardarul britanic Tristan Tate și afaceristul din Mediaș, Alex Bodi.

Fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu s-a născut pe 26 septembrie 2016

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu din vara acestui an

Bianca Drăgușanu a devenit soția lui Victor Slav pe 6 septembrie 2013 la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×