Bianca Drăgușanu le răspunde criticilor după eliminarea de la Asia Express: “Se aud javrele “

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 20:31
Bianca Drăgușanu le răspunde criticilor după eliminarea de la Asia Express: “Se aud javrele “ GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu nu a mai putut suporta criticile și le-a răspuns tuturor care au comentat la adresa comportamentului său

Plecarea Biancăi Drăgușanu de la Asia Express a fost cu fast! După participarea la cunoscuta emisiune de aventură, blondina și-a atras antipatii destule. Vedeta nu a stat pe gânduri și le-a răspuns tuturor celor care au criticat-o intens pentru comportamentul pe care l-a avut. Fosta prezentatoare de televiziune a lăsat un mesaj scurt și cuprinzător pe un site de socializare prin care le închide gura cârcotașilor.

„Pentru mine autostopul a fost foarte greu. Nu mai aveam putere să fiu drăguță, deși localnicii erau drăguți cu noi. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, dar fizic nu mă mai țin picioarele. A fost o experiență de neuitat, dar am tot ce vreau acasă”, a spus Bianca Drăgușanu, înainte de a afla că este eliminată.

Bianca Drăgușanu răspunde criticilor după plecarea de la Asia Express!

După nenumăratele mesaje primite în urma comportamentului care părea de necontrolat, Bianca a răspuns în consecință. „Când lupii tac se aud javrele”,  a scris ea pe un site de socializare. Fosta prezentatoare de televiziune a avut momente dese în care a clacat. Aceasta nu s-a putut obișnui de niciun fel cu condițiile grele și cu locurile în care a trebuit să doarmă. Din păcate, la o probă, când autostopul i-a dat mari bătăi de cap, a înjurat de mama focului și a uitat de camerele de filmare.

Bianca Drăgușanu a răspuns celor care i-au criticat comportamentul!
Bianca Drăgușanu a răspuns celor care i-au criticat comportamentul!

„Pentru mine autostopul a fost foarte greu. Nu mai aveam putere să fiu drăguță, deși localnicii erau drăguți cu noi. Psihic nu știu dacă o mai duc mult, dar fizic nu mă mai țin picioarele. A fost o experiență de neuitat, dar am tot ce vreau acasă. A fost o experiență de neuitat. A fost minuntat, pe ploaie și cu elefantul în brațe. N-am niciun motiv să suport așa ceva. Am tot ce vreau eu acasă. Și plec cu Business Class înapoi”, a mai povestit vedeta despre experiența de la Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×