Bianca Drăgușanu, făcută praf de CRBL, după eliminarea de la Asia Express: “Ne-a părăsit diva”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 17:28
Bianca Drăgușanu, făcută praf de CRBL, după eliminarea de la Asia Express: “Ne-a părăsit diva” GALERIE FOTO
CRBL, cuvinte dure pentru Bianca Drăgușanu! Cântărețul nu a fost de acord cu comportamentul său la Asia Express

CRBL, cuvinte foarte dure la adresa comportamentului Biancăi Drăgușanu. Acesta a afirmat faptul că, după părăsirea competiției blondinei, toată lumea s-a bucurat. Toți fanii emisiunii Asia Express au putut vedea faptul că fosta prezentatoare de televiziune nu s-a simțit deloc bine în marea aventură.

Din păcate, în urma apariției pe micile ecrane și-a atras multe antipatii. Andreea Bălan a scris un mesaj pe un site de socializare unde comenta comportamentul urât al acesteia. Cu toate cele petrecute, Cătălin Botezatu, cel cu care s-a iubit cu mulți ani în urmă, i-a luat apărarea și le-a explicat tuturor felul său de a fi și de ce a reacționat așa.

CRBL, cuvinte grele pentru Bianca Drăgușanu! „”tu vii și ne înjuri pe toți?”

Bianca Drăgușanu a părăsit competiția Asia Express seara trecută. Acesta a fost un motiv de bucurie pentru unii dintre participanți, dar și pentru mulți fani ai emisiunii. ”Nu totul se poate da la televizor. Eu am fost traumatizat în momentul ăla. Am simțit că mă înjura pe mine. Adică, stai un pic: tu vii și ne înjuri pe toți? Păi suntem colegii tăi. Pe bune? Vii prima echipă și te apuci să înjuri în halul ăla?! Indiferent cât de greu ți-a fost! Eu am spus exact ce am simțit. Toată lumea s-a bucurat că ne-a părăsit ”diva””, a spus CRBL. Andreea Bălan nu a făcut excepție de la critica pentru blondină. Cântăreața a conndamnat modul în care Bianca s-a comportat cu localnicii și cu colegii din competiție.

CRBL, cuvinte dure la adresa Biancăi Drăgușanu
CRBL, cuvinte dure la adresa Biancăi Drăgușanu

“ Mă uit la «Asia Express România». Îmi place emisiunea, îmi plac peisajele și tot ce descopăr nou despre aceste țări, dar tare mă minunez de concurenți. Înțeleg că este foarte greu și știu ce înseamnă o competiție, dar: 
– nu ai cum să înjuri, femeie fiind, ca un birjar și nu realizezi că o țara întreagă te va disprețui după 
– nu ai cum să îți faci partenerul de rușine atât timp cât tu l-ai adus acolo 
– nu ai cum să nu știi cât de cât limba de circulație internațională și obligatorie în toate școlile din România (engleză) și să inventezi niște cuvinte complet aberante ??. Măcar făceai o revizie înainte să vii în concurs, că doar apari la tv.  O imagine construită în ani de zile se poate strică în câteva minute ??‍♀️ De obicei nu postez chestii așa, dar ceea ce văd e beyond my comprehension (n.r.: dincolo de înțelegerea mea). Și o să fac un un vlog despre imagine și marketing în viitorul apropiat”,  a scris Andreea Bălan despre Bianca Drăgușanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×