Ce ”pensie alimentară” îi plătește Victor Slav Biancăi Drăgușanu! Cine cheltuie mai mulți bani cu Sofia Natalia

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
26/11/2018, 18:28
Ce ”pensie alimentară” îi plătește Victor Slav Biancăi Drăgușanu! Cine cheltuie mai mulți bani cu Sofia Natalia
După divorț, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au tranșat, pe lângă multe altele, și segmentul financiar

E știu că Victor Slav și Bianca Drăgușanu nu mai formează un cuplu de ceva vreme. Dar, după despărțirea lor, ce ”pensie alimentară” a rămas să plătească prezentatorul, dar și cine cheltuie mai mulți bani cu Sofia Natalia? Așadar, cei doi ar fi tranșat, pe lângă multe altele, și segmentul financiar. Potrivit cancan.ro, au apărut informații despre înțelegerea pe care părinții Sofiei o au. O persoană din anturajul moderatorului de la Kanal D a mărturisit pentru sursa menționată mai sus ce ”pensie alimentară” i-ar fi impus Bianca Drăgușanu acestuia să plătească pentru micuța lor.

Așadar, după ce aceștia au convenit să meargă pe căi diferite, Bianca și Victor s-au hotărât asupra cheltuielilor pe care Sofia Natalia le necesită. Conform informațiilor oferite de un apropiat al lui Victor, se pare că, după divorțul lor, totul a fost împărțit la jumătate, iar, după toate acestea, fetița lor stă mai mult în grija Biancăi. Acest fapt a înclinat balanța, din punct de vedere financiar, spre partea ei. ”Inițial au decis să împartă totul pe jumătate, dar, cum micuța stă mai mult în grija Biancăi, este evident că balanța financiară s-a înclinat în partea ei. Bianca susține în mare parte cheltuielile micuței”, susține o sursă din anturajul prezentatorului.

Victor Slav, ”pensie alimentară” pentru Sofia Natalia

ce pensie alimentara ii plateste victor slav biancai dragusanu
Victor Slav, alături de Sofia Natalia

Tot conform spuselor acesteia, Victor plătește puțin peste 500 de euro, timp în care blondina depășește sume de mii se euro, în unele luni. ”Victor cotizează lunar cu puțin peste 500 de euro, iar Bianca depășește în lunile bune câteva mii de euro. Au fost luni când a cheltuit și 5.000 de euro pentru că nu se poate abține să nu-i cumpere fiicei jucării și hăinuțe”, a spus un apropiat al vedetei.

ce pensie alimentara ii plateste victor slav biancai dragusanu
Victor Slav, în copilărie, alături de fiica lui

Dar, cu toate că prezentatorul este destul de ocupat, iar despărțirea lui de Bianca i-a limitat timpul petrecut cu fiica lui, acesta a declarat în urmă cu câteva săptămână că își mai dorește un copil. Invitat în cadrul emisiunii Teo Show, Victor Slav și-a expus dorința legată de un frățior pentru Sofia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×