Victor Slav, despre încă un copil: ”Vreau și un băiat!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/11/2018, 19:05
Victor Slav, despre încă un copil: ”Vreau și un băiat!” GALERIE FOTO
Victor Slav a declarat că și-ar dori un frățior pentru Sofia

Victor Slav a vorbit despre încă un copil! Prezentatorul de televiziune a declarat, în cadrul unei emisiuni, că își dorește și un băiat. Acesta, invitat la Teo Show, a discutat despre fetița lui, dar și despre apariția celui de-al doilea copil. De fiecare dată, cel care face parte din show-ul ”Vulturii de noapte” povestește cu mare drag și mândrie despre Sofia. Acum puțină vreme dezvăluia că face tot ce poate pentru a o vedea des, însă timpul nu-i permite mereu. ”Ne vedem aproape în fiecare zi, spun aproape fiindcă au fost fost unele zile în care am avut repetiții pentru noul show ”Vulturii de noapte” și atunci nu am reușit să ajung la ea! În rest, mereu mă duc la cea mică. O ador, pur și simplu!”, a declarat vedeta, în luna septembrie.

De altfel, în interviul acordat jurnaliștilor de la wowbiz.ro, acesta a mai descoperit lumii și cum îl alintă fiica sa.  ”Ne înțelegem foarte bine! Mă alintă ”Vantur”, nu poate să îmi zică Victor. Nu știu de unde până unde a ajuns să mă strige așa, dar îmi place. Mi se pare foarte haios și o iubesc enorm când o aud stâlcind cuvintele”, a adăugat prezentatorul de televiziune. Tot în cadrul aceluiași interviu, acesta a mărturisit și cum își stâlcește micuța propriul nume.

Victor Slav a vorbit despre încă un copil!

 ”În ceea ce o privește, își spune ”Maca”, este de fapt de la ”Mă cheamă”, și nu este nici Sofia, este ”Fofaia”, a mai spus Victor Slav. Așadar, revenind la subiect, Victor Slav, după atâta bucurie pe care declară mereu că i-o oferă Sofia, a mărturisit că mai are o dorință. Acesta ar vrea ca fericirea să devină mai mare, dorința sa fiind ca Sofia să aibă un frățior.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×