Victor Slav şi Bianca Drăguşanu şi-au dus fetiţa acasă! Primele imagini cu toţi trei!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/09/2016, 20:38
Victor Slav şi Bianca Drăguşanu şi-au dus fetiţa acasă! Primele imagini cu toţi trei! GALERIE FOTO

De acum, pentru Bianca Drăguşau şi Victor Slav începe adevărata viaţă de părinţi. Cei doi şi-au dus bebeluşul acasă, la trei zile după ce a venit pe lume. Bianca Drăguşanu şi fetiţa ei, Sofia Natalia, s-au externat! Fericit peste măsură, Victor, proaspătul tătic, nu le-a scăpat din ochi şi le-a dus acasă, unde le aşteaptă totul pregătit. Cel puţin în zilele următoare, greul va pica pe el însă va avea un ajutor de nădejde, pe soacra lui, care a venit la Bucureşti să îi ajute cu cea mică, până când vor găsi bona ideală.

Pentru Bianca, primele două zile după naştere nu au fost uşoare deloc. Durerile post-operatorii au fost copleşitoare şi blonda nu a putut să pună geană pe geană, deşi venea după o perioadă de insomnii. Nici calmantele nu au ajutat-o prea mult. Aseară, durerea a scăzut în intensitate aşa că s-a stabilit externarea din maternitate pentru a doua zi.

Citeşte mai mult pe www.libertatea.ro

…………………………………………………………………………………………….

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au devenit părinţii unei fetiţe. După două zile, prospărata mămică şi micuţa Sofia pleacă din maternitate. Bianca Drăguşanu a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3 kilograme. Vedeta a fost însoţită la spital de mama ei, dar şi de iubitul Victor Slav care a stat lângă ea şi în sala de operaţie.

Joi, Bianca pleacă din spital. La primele ore ale dimineaţii, proaspăta mămică a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu ea lângă care scrie „Neata, azi plecam acasa!”.

bianca

Victor Slav a dezvăluit că starea de sănătate a Biancăi Drăguşanu evoluează spre bine, însă aceasta a avut unele dureri şi încă nu-şi poate alăpta fetiţa.

Citeşte mai mult pe www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×