Bani de la stat pentru români! Guvernul are în plan un nou proiect

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/10/2018, 15:31
Bani de la stat pentru români! Guvernul are în plan un nou proiect
Bani de la stat pentru români! Ce a hotărât Guvernul?

Românii au parte  de o veste extrem de bună: statul le va da bani celor care lucrează suprafețe mari de teren. Guvernul României are în plan un nou proiect. Acesta îi vizează pe fermierii care sunt în zona de producție vegetală. Iar pentru a beneficia de banii promiși de cei de la cârma țării, trebuie să depună cereri de plată. Solicitarea doritorilor poate fi lăsată la sediile Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură(APIA). Suma pe care o primesc fermierii se dă și ea pentru o anumită suprafață de pământ. Banii pe care îi primește cineva vin în urma măsurii pe care o are fiecare hectar. Astfel că, plata care se acordă în acest an este de 102,5 euro/ha. În cazul în care intervine plata redistributivă, pentru aceasta s-a stabilit un cuantum de 5 euro pe hectar. De asemenea, încasarea sumei de către fermieri se face o dată pe an, conform stiriagricole.ro. Important de menționat este faptul că un agicultor care lucrează mai mult de 30 de hectare de pământ, beneficiază de o sumă și asta doar pentru primele 30 de hectare.

Românii vor beneficia de bani de la stat! Iată sumele atribuite fiecărui hectar

Bani de la stat pentru români sunt la orizont! Cetățenii se pot bucura de sume
Fermierii vor fi răsplătiți de acum

Citește și: Viorica Dăncilă, mesaj de Ziua Mondială a Educației!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Citește și: Rita Mureșan, probleme de sănătate! Creatoarea de modă a făcut o entorsă!

Citește și: Carmen Brumă, pe patul de spital! Mesaj sfâșietor postat de soția lui Mircea Badea

Guvernul României a decis ca în acest an să răspundă pozitiv unui plafon de 56,1 milioane de euro, care este direct proporțional cu plata directă. Potrivit informațiilor din presă, începând cu data de 16 octombrie 2018, APIA e probabil să ofere sume în avans în momentul în care se face o plată directă. Totodată, important este și faptul că plățile se fac numai în lei, cu mențiunea că trebuie urmărit îndeaproape cursul de schimb valutar din acel moment; curs ce este stabilit de Banca Centrală Europeană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×