Rita Mureșan, probleme de sănătate! Creatoarea de modă a făcut o entorsă!

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
05/10/2018, 14:11
Rita Mureșan, probleme de sănătate! Creatoarea de modă a făcut o entorsă! GALERIE FOTO
Rita Mureșan, în tinerețe

Rita Mureșan are probleme de sănătate! Creatoarea de modă a făcut o entorsă care o ține acum țintuită la pat. În prezent, vedeta este nevoită să ia o pauză de la toate activitățile ei zilnice. Vestea că aceasta  și-a luxat piciorul este confirmată de ea pe o rețea de socializare. Designer-ul a publicat o poză cu piciorul ei care arată clar problemele pe care le are. Se pare că cea care a fost Miss România în anul 1993, a pățit un asemenea lucru din cauza unei perechi de șlapi. În descrierea pozei pe care a atașat-o pe Instagram, Rita Mureșan a adăugat și o descriere prin care spune fanilor că se îngrijește, iar pentru asta se află în repaus pentru câteva zile. ”Cumințică și in repaus pentru câteva zile! Șlapi și scări ude = buba! ? #entorsă #repaus #șlapi și scări ude”, a scris designer-ul.

În ultima perioadă, Rita Mureșan a fost în ochii presei din cauza kilogramelor în plus pe care le-a luat din nou. Designer-ul, invitat în cadrul unei emisiuni, a fost întrebat de ce a ajuns din nou la același aspect. Creatoarea de modă a răspuns că nu doar mâncarea, după cum crede toată lumea, te poate îngrășa. ” Am 47 de ani, nu doar mâncarea te îngrașă. Acum 4 ani am trecut printr-un șoc emoțional care m-a făcut să pierd foarte multe kilograme și apoi prin altul care m-a făcut să iau. Nu mai înțeleg organismul meu, dar nici nu-l mai întreb”, a declarat vedeta la ”X-tra Night Show”.

Rita Muresan are probleme de sănătate. Vedeta a facut o entorsa
Mesajul postat pe Instagram de Rita Mureșan

Rita Mureșan are probleme de sănătate! Ce spune aceasta despre kilogramele în plus pe care le-a acumulat din nou?

Rita Mureșan, probleme de sănătate. Vedeta a facut o entorsa
Rita Mureșan are probleme de sănătate! Vedeta a făcut o entorsa

Se pare că, în acest moment, designer-ul nu se mai concentrează pe exterior, apreciind acum sănătatea mai mult decât orice. ” Eu dimineața când mă trezesc sunt doar recunoscătoare că sunt sănătoasă, că nu am nicio boală și nu iau nicio pastilă. Grăsimea nu este sănătoasă pentru că te încetinește, dar eu îmi fac analizele și sunt ok. Eu nu sunt prietenă cu sportul”, a încheiat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×