Rita Mureșan, de nerecunoscut! Kilogramele în plus au câștigat

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
03/10/2018, 13:39
Rita Mureșan, de nerecunoscut! Kilogramele în plus au câștigat GALERIE FOTO
Rita Muresan a ajuns din nou să aibă kilograme in plus

Designerul Rita Mureșan, în vârstă de 46 de ani, a ajuns din nou să ducă o „luptă acerbă” cu kilogramele în plus. Invitată în cadrul emisiunii ”X-tra Night Show”, moderată de Dan Capatos, a stat la discuții despre acest subiect. Vedeta a fost întrebată în repetate rânduri de ce s-a îngrășat din nou și, mai ales, de ce nu recurge la anumite modalități pentru a a ajunge la aspectul ei din tinerețe. Aceasta, a răspuns că nu este îngrijorată de faptul că s-a îngrășat din nou. Scopul ei în viață este altul acum, iar aspectul fizic, sportul și dieta nu face parte din el. Preferă să-și direcșioneze atenția către alte aspecte. De asemenea, Rita Mureșan a susținut că nu doar mâncarea poate aduce câteva kilograme în plus pe corpul tău, ci și alți factori.

”Am 47 de ani, nu doar mâncarea te îngrașă. Acum 4 ani am trecut printr-un șoc emoțional care m-a făcut să pierd foarte multe kilograme și apoi prin altul care m-a făcut să iau. Nu mai înțeleg organismul meu, dar nici nu-l mai întreb”, a spus designerul. În prezent, aceasta nu mai pune accent pe lucrurile superficiale. Acum, se trezește doar cu mulțumirea de a fi sănătoasă. ”Eu dimineața când mp trezesc sunt doar recunoscătoare că sunt sănătoasă, că nu am nicio boală și nu iau nicio pastilă. Grăsimea nu este sănătoasă pentru că te încetinește, dar eu îmi fac analizele și sunt ok. Eu nu sunt prietenă cu sportul”, a completat vedeta.

Rita Mureșan, într-o luptă continuă cu kilograme în plus! Care era modul ei de viață în trecut?

Rita Mureșan a ajuns din nou să aibă kilograme în plus, însă acest lucru nu o deranjeaza
Rita Mureșan, în tinerețe

În trecut, Rita Mureșan apela la diferite diete, dar îi era greu să le respecte din cauza multiplelor restricții. Dar, cu toate acestea, a reușit să slăbească 40 de kilograme. Vedeta a declarat, pentru doctorulzilei.ro, chiar și modeul ei de viață și alimentele pe care le consumă. ”Din alimentaţia mea nu lipsesc legumele şi fructele. Am devenit fan salate şi supe/creme. Cu peştele nu m-am împăcat prea bine, însă acum mănânc rar. Fructele de mare, de asemenea, îmi plac foarte mult. Preferaţii mei sunt racii.

De asemenea, mănânc brânza cumpărată de mine de la ciobanii din Sibiu, brânza de capră şi caşcaval. Nu mâncam pâine deloc înainte, însă acum mănânc. Restul lactatelor nu îmi plac (lapte, iaurturi etc.) Iar ca ceva nou şi inedit în alimentaţia mea: seminţele. De toate felurile. Îmi place la prânz, câteodată, să mănânc şi la un restaurant raw-vegan. De mică nu am mâncat dulciuri deloc şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a menţinut aşa: nu îmi plac dulciurile de niciun fel”, a spus în trecut vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×