Baba Vanga anticipă niște evenimente de neimaginat pentru România! Chiar anul acesta se va întâmpla

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
04/09/2018, 12:51
Baba Vanga anticipă niște evenimente de neimaginat pentru România! Chiar anul acesta se va întâmpla
Baba Vanga a facut pronosticuri despre viitorul romaniei.

Clarvăzătoarea Baba Vanga anticipă niște evenimente de neimaginat pentru România! Chiar anul acesta se va întâmpla nenorocirea. Femeia, care are la mână viitorului, este originară din Bulgaria, iar previziunile ei de până acum, din nefericire, s-au adevenit. Aceasta a prevestit oamenii în legătură cu atacul teribil din America, de pe data de 11 septembrie, din anul 2011. În acel an, un avion a intrat în World Trade Center.

De asemenea, aceasta susține ca are o putere așa de mare încât poate vedea întâmplările din toată lumea. Iar, din această lume, și România face parte. Baba Vanga a prezis pentru România că în acest an vom avea parte de atacuri chimice din partea ”invadatorilor musulmani”. Clarvăzătoarea a susținut, înainte să moară, la vârsta de 85 de ani, că Europa se va confrunta cu niște evenimente de neimaginat. Aceasta a anticipat că asupra Europei ”vor aduce o invazie a extremiștilor musulmani”, iar peste România se vor năpusti atacuri chimice ale musulmanilor.

Mai exact, profeția despre tața noastră sună la început glorios, pozitiv. Femeia a spus ca românii sunt un popor ales, cu multe resurse pentru a merge mai departe, doar că avem nevoie de un aliat care să ducă lucrurile într-o latură bună. ”Românii sunt un popor ales, au multe resurse ca să meargă mai departe, dar vor avea nevoie de cineva din exterior care să le transmită mesajul corect şi atunci, dacă îl vor înţelege şi îl vor asculta, vor deveni un popor care va conduce multe alte popoare care se vor pierde de pe calea corectă”, a prezis Baba Vanga.

Baba Vanga anticipă niște evenimente de neimaginat pentru România! Chiar anul acesta se va întâmpla

De asemenea, aceasta a prevestit evenimente unele uluitoare, altele devastatoare până în anul 3739. Prevestirea femeii din 3739 aduce in calcul sfârșitul începutului. Aceasta a prevestit că nu va mai exista viață pe Pământ, doar că vom gasi alternative. ”Nu va ma iexista viață pe Terra. Însă oamenii vor reuși să locuiască pe alte planete din sistemul solar”, a prevăzut Baba Vanga.

Citește și: Cum îți alegi cea mai bună școală de șoferi. Ponturi de la instructorii auto

Citește și: Litoralul pentru toti 2018. Cat costa o vacanta la mare in septembrie

Citește și: Horoscopul dragostei 4 septembrie: Iubirea orbește o zodie

Baba Vanga anticipă niște evenimente de neimaginat pentru România! Proorociri de pe întreg mapamondul

Potrivit huff.ro, acestea sunt previziunile clarvăzătoarei dintre anii 2023 și 3797

2023 – Orbita Pământului se va schimbă ușor
2028 – Se va dezvoltă o nouă sursă de energie. Foametea nu va mai fi o problemă
2033 – Gheața de la Poli se va topi. Nivelul Oceanului Planetar va fi în continuă creștere.
2046 – Clonarea va fi foarte accesibilă.
2076 – Lumea va fi condusă din nou de comuniști.
2084 – Va avea loc renașterea naturii.
2088 – O nouă boală cumplită va lovi planeta Pământ, iar aceasta va fi vindecată abia după 9 ani
2111 – Mulți oameni vor deveni roboți
2167 – O nouă religie mondială apare
2170 – Planeta este lovită de o mare secetă.
2288 – Se va reuși să se călătorească prin timp. Se vor stabili noi contacte cu extratereștrii.
2304 – Misterul de pe Luna a fost descoperit
2371 – O nouă secetă mare va afecta puternic planeta
2480 – Pământul va fi în întuneric
3005 – Va fi război pe Marte
3797 – Nu va mai există viață pe Terra. Însă oamenii vor reuși să locuiască pe alte planete din sistemul solare

Biografie

Cine este Baba Vanga se întreabă și scepticii și curioșii. Vanga, născută drept Vanghelia Pandeva Dimitrova, în anul 1911, în Bulgaria. Aceasta a murit la 85 de ani, în 1996. A fost o clarvăzătoare oarbă ce prima dată a început să folosească toate calitățile cu care era înzerstrată prin niște metode simple. În zona Rupite, Bulgaria, în munți, vindeca doar cu plante. Dar oamenii care au cunoscut-o credeau că posedă puteri paranormale.

Poate și începutul ei, venirea ei pe lume a avut un aport în ceea ce a devenit ulterior. Baba Vanga s-a născut prematur, având probleme de sănătatea. Pe atunci, putea fi numită și copilul fără nume. Se pare că după tradițiile de atunci, respectate pe alocuri și astăzi, a primit un nume tocmai după ce toată lumea a fost sigură ca va supraviețui. Când aveasta a strigat pentru prima dată, moașa a ieșit în stradă și a cerut unui străin un nume. Omul a spus ”Andromaha”(Andromache), dar a fost respins din cauza originii. Se pare că răsuna Grecia întreagă o dată cu el. Iar, aceasta a mai cerut o propunere străinului și anume ”Vangelia”, care înseamnă ”mesager”. Și, chiar dacă și acesta răsuna a Grecie, au decis să-l păstreze.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×