Horoscopul dragostei 4 septembrie: Iubirea orbește o zodie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/09/2018, 21:30
Horoscopul dragostei 4 septembrie: Iubirea orbește o zodie
horoscop dragoste 4 septembrie

Horoscopul dragostei 4 septembrie: iubirea orbește o zodie. Ziua de 4 septembrie anunță o zi bună pentru promisiuni uitate sau pentru mărturisirea sentimntelor iubirii unei persoane căruia nu ați avut curaj să-i spuneți. Sentimentele se vor întâlni pentru dumneavoastră cu cele ale partenerului mult visat, așa că nu vă pierdeți timpul.

Citește și: Vremea în București 4 septembrie 2018: Furtuni și fulgere!

Citește și: Paradisul Verde s-a transformat în… coşmarul negru. Cum arată Cristian Ţânţăreanu acum, după ce a fost diagnosticat cu cancer  

Horoscopul dragostei 4 septembrie: iubirea orbește o zodie, și destin schimbat

Berbec

Berbecul va reprezenta astăzi o curiozitate aparte. Încercați să aveți grijă să nu supărați prea tare oamneii care vă sunt alături, acest lucru vă poate face să înstrăinați oamenii de lângă voi. Să nu vă fie teamă să împărtășiți, dar să o faceți decent. Păstrați echilibrul! Seara aceasta de 4 septembrie vă aduce câteva știri despre carieră și despre locul de muncă.

Taur

Taurul va trebui să fie astăzi atent să nu petreacă toată ziua cu treburiele casnice obișnuite, cel mai posibil este să îți strice dispoziția. Trebuie să vă conceentrați pe lucruri romantice, aveți o vibrașie bună în acest sens. Veți experimenta mai multe în relația dumneavoastră pe acest plan, iar totul va părea că va înflori.

Gemeni

Astăzi trebuie să fiți atenți la comportamentul vostru. Sperați foarte mult să vă îmbogățiți, iar asta vă lasă pradă unor situații pe care nu el puteți stăpâni. Astfel veți uita de partener și de dragostea pe care o poartă, veți ajunge într-un final să pierdeți relația pe care o aveți. Concentrați-vă pe adevărata valoare!

Rac

Racul va dori astăzi să fie singur și să nu iasă din carapacea lui. Îi plac lucrurile foarte confortabile, era timpul și timpul să vă dăruiți o zi personală pentru pasiunile voastre sau lucrurile pe care le faceți pentru liniștea voastră.

Leu

Întrebările vechi nu vă dau pace. Veți înțelege astăzi de ce lucrurile au fost așa cum au trebuit să fie în timpul vechii relații. Gândurile de această natură vor avea un impact pozitiv asupra voastră.

FecioarĂ

Astăzi veți pierde un obicei vechi și prost. Veți avea de asemenea ocazia să rezolvați un conflict mai vechi, ceva intern care v-a măcinat o lungă perioadă. Acum este șansa să rezolvați această problemă, dacă o ratați nu va fi bine.

Balanță

Balanța trebuie să evite astăzi comparațiile cu alții. Acestea vor duce inevitabil la defâimare emoțională. Moralul scăzut nu te ajută în perioada asta, așa că evită. Nu vă lăsați prins într-o buclă de gândire negativă.

Scorpion

Astăzi vei găsi un mediu fericit între dorințe și oportunități. Astăzi vei găsi o soluție care vă va akita să mențineți bugetul personal fără a renunța șa achiziția dorită. Dacă visezi să găsești un partener romantic, azi va fi ziua ta norocoasă pentru a găsi o cunoaștere romantică.

Săgetător

Azi vă veți confrunta cu un moment definitoriu în ceea ce privește viitorul și direcția carieire. Nu trebuie să vă fie frică în direcția asta. Trebuie să fii pozitiv și să te gândești că astăzi este ziua cea mare când îți vei găsi în final dragostea vieții mult așteptată.

Capricorn

Nu ai timp de relații! Astăzi primești o scânteie creativă. Semnele indică faptul că astăzi trebuie să ai grijă deosebită de familia și de prietenii tăi. E timpul unei petrecere liniștite și relaxate în familie, asta îți va oferi un izvor de fericire.

Vărsător

Azi e ziua când ești egoit. Vă răzbunați împotriva unei persoane care a ignorat anterior apelurile voastre. Lăsați-vă deoparte câteva minute pentru a vă deschide inim acuiva apropiat, ați suferit destul.

Pești

Peștii se vor întâlni azi cu oameni asemănători lor. Trbuie să păstrezi o atitudine fermă împotriva vanității și a altor sentimente pe care probabil vrei să le manifești. Nu uitați că sunteți un pion important pe tabla de șah a vieți, orice mutare este foarte importantă. Puteți alege să mergeți spre fericire.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×