Avocata Ingrid Mocanu, răbufnire după moartea Cristinei Țopescu! „O fi fost plătită pentru zilele alea? Că la Dragnea așa era fapta: niște dudui luau bani și nu se duceau la serviciu?”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 15:32
Avocata Ingrid Mocanu, răbufnire după moartea Cristinei Țopescu! „O fi fost plătită pentru zilele alea? Că la Dragnea așa era fapta: niște dudui luau bani și nu se duceau la serviciu?” GALERIE FOTO
Ingrid Mocanu nu înțelege cum colegii nu au sesizat lipsa Cristinei Țopescu. Sursa foto - facebook

Avocata Ingrid Mocanu a avut o răbufnire pe o rețea de socializare după moartea Cristinei Țopescu! „Era consiliera ministrului sănătății”, a dezvăluit aceasta, care a punctat că pe 30 și 31 „s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au făcut apoi state de plată. Luna asta deja s-a luat salariul”.

Avocata Ingrid Mocanu, răbufnire după moartea Cristinei Țopescu!

„O fi fost plătită pentru zilele alea? Că la Dragnia așa era fapta: niște dudui luau bani și nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sănătății nu se pune?”, întreabă retoric avocata.

„Din 26 decembrie 2019 nimeni nu s-a interesat de Cristina Țopescu. Era consiliera ministrului sănătății. Pe 30 și 31 s-a lucrat, s-a dat pontaj, s-au făcut apoi state de plată.

„O fi fost plătită pentru zilele alea? Că la Dragnea așa era fapta: niște dudui luau bani și nu se duceau la serviciu?”

Luna asta deja s-a luat salariul. O fi fost plătită pentru zilele alea? Că la Dragnia așa era fapta: niște dudui luau bani și nu se duceau la serviciu. La actualul ministru al sănătății nu se pune?

Desigur că este trist și regretăm profund ce a pățit. Era dintre aceia care iubea animalele… oamenii mai puțin… plăcerea haștagiană de a vedea semeni prin pușcării nu poate fi compensată decât cu aroganța că iubesc animalele.

A murit cu animalele… departe de oameni și fără ca vreunuia dintre cei ce se clamează prietenii ei la TV să ăi fi păsat și să fi vrut să știe ce este cu ea.

O mare pierdere, o dramă reală, care ne arată în ce s-a transformat societatea noastră. Ființa umană s-a născut prin modalitatea inteligentă în care s-a organizat, în comun, în cete, căci un trai individual nu ar fi asigurat perpetuarea speciei.

Acum suntem dezbinați, ne urâm mai mult decât oricând și îi izolăm pe toți ceilalți, fără să ne pese de nimeni altcineva decât de noi

PS – Ce mai urmează? Sfârșitul umanității? Că atât ne-a mai rămas”, scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×